in

‘Rutte probeerde persoonlijk het onderzoek naar steun Syrische rebellen tegen te houden’

Premier Mark Rutte heeft persoonlijk geprobeerd om een onderzoek naar Nederlandse steun aan Syrische rebellen tegen te houden.

Bronnen van drie verschillende coalitiepartijen hebben dat laten weten aan Nieuwsuur.

Het gaat om een onderzoek naar het Nederlandse hulpprogramma voor Syrische strijdgroepen, ook wel bekend als het NLA-programma.

Rutte zou zich tijdens de ministerraad expliciet tegen een feitenonderzoek hebben uitgesproken, aldus Nieuwsuur vrijdagavond.

Nieuwsuur en Trouw onthulden twee jaar geleden dat Nederland tussen mei 2015 en voorjaar 2018 in totaal 22 gewapende gematigde groepen in Syrië steunde. Die geheim gebleven organisaties schonden mensenrechten en werkten samen met terroristen.

Ze kregen van Nederland geen wapens, maar wel voor ruim 25 miljoen euro aan auto’s (313 in totaal), voedsel, medicijnen, communicatieapparatuur, tenten, uniformen en trainingen.

Daarop nam ….

Lees verder bij de bron: NU.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
4 maanden geleden

Aftreden die crimineel en wel meteen!

NL gidsland in de NWO
4 maanden geleden

Je moet je afvragen hoe het kan dat Rutte nu al jaren steun krijgt voor zijn optreden …. Daar moeten we achter komen … En hoe komt het dat er geen klokkenluiders zijn?
We zien hoe nu al 10 jaar de meest vreemde onlogische beslissingen worden genomen die het land enorm veel schade brengen en je ziet vrijwel tot geen reactie in de regering en in de Tweede Kamer.
Opvallend was destijds bij de vorming van kabinet Rutte dat VVD, CDA, PvdA en D66 een pact gevormd hebben en dat sindsdien de partijen vanaf dat moment nauwelijks herkenbaar meer waren anders dan dat zij Rutten zijn gang lieten gaan.

Het valt op dat er zoveel jonge onervaren mensen in de regering zitten. Mensen zonder enige ervaring …. Voor heel veel beroepen worden hoge eisen gesteld aan opleiding en diploma’s, maar aan leden van de regering wordt geen enkele eis gesteld.
En alsof dat al niet erg genoeg is zien we hoe steeds mee immigranten toegelaten worden in de regering terwijl je ziet dat deze mensen niet het belang van NL dienen maar het belang van de immigranten. Dat is vragen om problemen.

Ik vraag me zelfs af of een antecedenten onderzoek wordt gedaan?

Wordt wakker mensen. Onze toekomst is in groot gevaar !!!

Artsen: ‘Waarschuw mensen voor bijwerkingen coronavaccin’

Het enige waar Covid-19-testkits goed voor zijn, is het verzamelen en onderzoeken van DNA