in , ,

Bill Gates: Coronavirus betekent dat we ‘digitale certificaten’ nodig hebben om te bewijzen wie een vaccin heeft ontvangen

De wereld zoals we die nu kennen, zal voor altijd veranderen in de nasleep van de coronaviruspandemie, aldus Bill Gates, die verklaarde dat we binnenkort “digitale certificaten” zullen hebben om onze gezondheids- en vaccinatiestatus weer te geven.

reageerde op een vraag tijdens een Reddit ‘Ask Me Anything’-sessie en wees op grote veranderingen voor gewone mensen die gevolgen zouden kunnen hebben voor de en de burgerrechten.

“Uiteindelijk zullen we een aantal digitale certificaten hebben om te laten zien wie recentelijk is hersteld of getest of wanneer we een vaccin hebben wie het heeft ontvangen”, aldus Gates.

Gates riep ook op tot een ‘nationaal volgsysteem’ en zei dat ‘in Seattle de Universiteit van Washington duizenden tests per dag uitvoert, maar niemand is verbonden met een nationaal volgsysteem’ en dat ‘wanneer er een positieve test is het moet worden gezien om te begrijpen waar de is en of we de sociale afstand moeten versterken. ”

Wat is een ‘digitaal certificaat’?

Gates is er duidelijk van overtuigd dat het publiek zal accepteren dat ze net zo gemakkelijk gebrandmerkt worden met digitale certificaten als dat ze streepjescodes op consumentenartikelen accepteerden.

Volgens IMB is een digitaal certificaat een elektronisch document dat wordt gebruikt om een ​​individu, een server, een bedrijf of een andere entiteit te identificeren en om die identiteit te koppelen aan een openbare sleutel.

Net als een rijbewijs, een paspoort, een studentenkaart, een bibliotheekpas of andere veelgebruikte persoonlijke identiteitsbewijzen, biedt een certificaat algemeen erkend bewijs van iemands identiteit – of in dit geval iemands gezondheids- en vaccinatiestatus.

Dit alles roept serieuze vragen op. Wat gebeurt er met mensen die niet voldoende vertrouwen om een ​​digitaal certificaat te accepteren? Wat gebeurt er met degenen die weigeren zich te laten vaccineren?

Hoewel Gates niet …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

COVID-1984: A Global 9/11

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan