in , ,

Bill Gates: Coronavirus betekent dat we ‘digitale certificaten’ nodig hebben om te bewijzen wie een vaccin heeft ontvangen

bill gates corona

De wereld zoals we die nu kennen, zal voor altijd veranderen in de nasleep van de coronaviruspandemie, aldus Bill Gates, die verklaarde dat we binnenkort “digitale certificaten” zullen hebben om onze gezondheids- en vaccinatiestatus weer te geven.

Bill Gates reageerde op een vraag tijdens een Reddit ‘Ask Me Anything’-sessie en wees op grote veranderingen voor gewone mensen die gevolgen zouden kunnen hebben voor de privacy en de burgerrechten.

“Uiteindelijk zullen we een aantal digitale certificaten hebben om te laten zien wie recentelijk is hersteld of getest of wanneer we een vaccin hebben wie het heeft ontvangen”, aldus Gates.

Gates riep ook op tot een ‘nationaal volgsysteem’ en zei dat ‘in Seattle de Universiteit van Washington duizenden tests per dag uitvoert, maar niemand is verbonden met een nationaal volgsysteem’ en dat ‘wanneer er een positieve test is het moet worden gezien om te begrijpen waar de ziekte is en of we de sociale afstand moeten versterken. ”

gor

Wat is een ‘digitaal certificaat’?

Gates is er duidelijk van overtuigd dat het publiek zal accepteren dat ze net zo gemakkelijk gebrandmerkt worden met digitale certificaten als dat ze streepjescodes op consumentenartikelen accepteerden.

Volgens IMB is een digitaal certificaat een elektronisch document dat wordt gebruikt om een ​​individu, een server, een bedrijf of een andere entiteit te identificeren en om die identiteit te koppelen aan een openbare sleutel.

Net als een rijbewijs, een paspoort, een studentenkaart, een bibliotheekpas of andere veelgebruikte persoonlijke identiteitsbewijzen, biedt een certificaat algemeen erkend bewijs van iemands identiteit – of in dit geval iemands gezondheids- en vaccinatiestatus.

Dit alles roept serieuze vragen op. Wat gebeurt er met mensen die Bill Gates niet voldoende vertrouwen om een ​​digitaal certificaat te accepteren? Wat gebeurt er met degenen die weigeren zich te laten vaccineren?

Hoewel Gates niet …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
covid 1984 spiro 1024x574 1

COVID-1984: A Global 9/11

52e9d6474951ab14ea898675c6203f78083edbed5757744b76287c 640 covid 19

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan