in , ,

Bill Gates: Coronavirus betekent dat we ‘digitale certificaten’ nodig hebben om te bewijzen wie een vaccin heeft ontvangen

De wereld zoals we die nu kennen, zal voor altijd veranderen in de nasleep van de coronaviruspandemie, aldus , die verklaarde dat we binnenkort “digitale certificaten” zullen hebben om onze gezondheids- en vaccinatiestatus weer te geven.

Bill Gates reageerde op een vraag tijdens een Reddit ‘Ask Me Anything’-sessie en wees op grote veranderingen voor gewone mensen die gevolgen zouden kunnen hebben voor de privacy en de burgerrechten.

“Uiteindelijk zullen we een aantal digitale certificaten hebben om te laten zien wie recentelijk is hersteld of getest of wanneer we een hebben wie het heeft ontvangen”, aldus Gates.

Gates riep ook op tot een ‘nationaal volgsysteem’ en zei dat ‘in Seattle de Universiteit van Washington duizenden tests per dag uitvoert, maar niemand is verbonden met een nationaal volgsysteem’ en dat ‘wanneer er een positieve test is het moet worden gezien om te begrijpen waar de ziekte is en of we de sociale afstand moeten versterken. ”

Wat is een ‘digitaal certificaat’?

Gates is er duidelijk van overtuigd dat het publiek zal accepteren dat ze net zo gemakkelijk gebrandmerkt worden met digitale certificaten als dat ze streepjescodes op consumentenartikelen accepteerden.

Volgens IMB is een digitaal certificaat een elektronisch document dat wordt gebruikt om een ​​individu, een server, een bedrijf of een andere entiteit te identificeren en om die identiteit te koppelen aan een openbare sleutel.

Net als een rijbewijs, een paspoort, een studentenkaart, een bibliotheekpas of andere veelgebruikte persoonlijke identiteitsbewijzen, biedt een certificaat algemeen erkend bewijs van iemands identiteit – of in dit geval iemands gezondheids- en vaccinatiestatus.

Dit alles roept serieuze vragen op. Wat gebeurt er met mensen die Bill Gates niet voldoende vertrouwen om een ​​digitaal certificaat te accepteren? Wat gebeurt er met degenen die weigeren zich te laten vaccineren?

Hoewel Gates niet …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
A.S
1 jaar geleden

Dat gedonder wordt nu echt uitgesproken, terwijl het jaren geleden al door diverse youtubers voorspeld werd, die werden toen afgedaan als nepnieuws verspreiders of complot theoristen en nu?…………

Dirk Oliebol
1 jaar geleden

Het enige dat ik wil weten is de vraag waarom niemand vraagt waarom er niet wordt onderzocht of er sprake is van opzettelijke manipulatie met als doel globale verspreiding en aanval op de wereldpopulatie. Gezien de enorme economische en maatschappelijke schade en de enorme aantallen mensenlevens die te verduren hebben gehad, MOET ER TOCH IEMAND OF EEN INSTATIE AANSPRAKELIHK WORDEN GESTELD!

COVID-1984: A Global 9/11

Hoe we de globalistische machtsgreep kunnen weerstaan