in , ,

BioNTech gaat het voorspelde CRISPR online lees-en-schrijf “vaccin” leveren dat uw DNA kan programmeren

BioNTech gaat hier reeds lang voorspelde CRISPR online lees-en-schrijf “vaccin” leveren dat uw DNA kan programmeren.

De voorspelling dat dit zou gaan gebeuren deed ik al ver voor deze pandemie, waaronder in mijn boek uit 2019. Zelfs de voorspelling dat BioNTech (of één van haar “concurrenten”) het vaccin zou leveren deed ik op 23 april 2020.

Als iets te voorspellen is, kun je eigenlijk wel concluderen dat er sprake is van planning en dat het ‘Problem, Reaction, Solution’ spel gespeeld wordt.

Dat is het oude bekende propagandaspel waarbij je de massa in een probleem van grote impact doet geloven, de angstreactie aanwakkert om vervolgens de gewenste “oplossing” aan te reiken, die mensen met open armen ontvangen omdat ze extreem bang gemaakt zijn.

Die oplossing zou men normaal gesproken nooit accepteren, maar omdat de er goed inzit, kijkt men nu naar de vadertje staat die de zuigelingen de fopspeen aanbiedt.

Op 23 april 2020 postte ik dit comment onder een artikel en refereerde ik tevens naar onze eigen “Joseph M.” Ronald Plasterk, de oud-minister die eigenlijk geneticus is:

Ronald Plaster, onze voormalige minister – hoogleraar moleculaire genetica – (waar zou die zich nou mee bemoeid hebben in de politiek?) gaat een nieuw bedrijfje beginnen.

Een van de investeerders is Rockstart.

Kijk even naar de Luciferiaanse handgebaren van de dames en heren bij deze firma. Bill Gates anybody? Nee, daar zitten venture capitalists tussen. Dat zijn bedrijven die gratis rechtstreeks van de drukpers van de centrale krijgen, waarna die centrale bank hun schuldenpapieren (obligaties) weer terugkoopt. Kortom: ze krijgen het gewoon. Gratis voor de broodnodige duistere projectjes t.b.v. de agenda.

Plasterk is ….

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

Onderweg naar het corona-paspoort: NS wil dat reizigers zich tijdens coronacrisis registreren

Nieuwe normaal: Janine werd bij Ikea geweigerd met haar tweeling (1), want ze was met z’n drieën