in , ,

BioNTech geeft toe: ernstige bijwerkingen, geen gegevens over veiligheid en werkzaamheid

two white plastic bottles on white table

Het Corona-regime wordt nooit moe de mantra te herhalen dat de experimentele genetisch gemanipuleerde geneesmiddelen tegen Covid-19 veilig en doeltreffend zijn.

Maar zoals blijkt uit een verslag van BioNTech aan de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC), is zelfs de fabrikant niet overtuigd.

Er is duidelijk bezorgdheid over ernstige bijwerkingen van de mRNA-injecties. Tegelijkertijd geven zij toe dat “de duurzaamheid” van de immuunrespons “nog niet is aangetoond in klinische proeven”.

BioNTech spreekt dus zelf rechtstreeks alle pleitbezorgers van verplichte prikken tegen, meldt Wochenblick.

BioNTech zegt dat het momenteel Covid-spuiten aan het ontwikkelen is die ook tegen varianten zullen beschermen.

In een rapport voor de Amerikaanse Securities And Exchange Commission (SEC) heeft het Pfizer-partnerbedrijf nu echter moeten toegeven dat wegens een gebrek aan veiligheid en doeltreffendheid van zijn huidige Corona-preparaat een definitieve goedkeuring door de autoriteiten zou kunnen worden geweigerd, meldt Dr. Peter F. Mayer op tkp.at.

Tot dusver is het vaccin in de Verenigde Staten op de markt door een spoedgoedkeuring, in Europa door een voorwaardelijke en in de tijd beperkte goedkeuring. Hoewel er al 1,8 miljard vaccindoses zijn nabesteld, is het bedrijf pessimistisch.

Volgens de Amerikaanse wet is het farmaceutisch bedrijf verplicht op deze risico’s te wijzen. Anders zouden tegen het bedrijf flinke schadeclaims kunnen worden ingediend.

BioNTech: Toekomstige inkomsten onzeker

“Onze inkomsten zijn sterk afhankelijk van de verkoop van ons COVID 19-vaccin, en onze toekomstige inkomsten uit ons COVID 19-vaccin zijn onzeker”, schrijft BioNTech in het rapport.

Dit ondanks een recordomzet van bijna 19 miljard euro in 2021 en een nettowinst van 10,3 miljard euro. In het voorgaande jaar werden wereldwijd 2,6 miljard vaccindoses geleverd door BioNTech/Pfizer.

Maar het geeft toe dat het mogelijk niet in staat is om voldoende veiligheid en werkzaamheid van het product aan te tonen:

“Het is mogelijk dat we niet in staat zijn om voldoende werkzaamheid of veiligheid van ons COVID-19 vaccin en/of variant-specifieke formuleringen aan te tonen om permanente wettelijke goedkeuring te verkrijgen in de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, de Europese Unie of andere landen waar het vaccin is goedgekeurd voor gebruik in noodsituaties of een voorwaardelijke handelsgoedkeuring heeft gekregen.”

Helemaal niet veilig: ernstige bijwerkingen kunnen goedkeuring verhinderen

Bovendien wordt in het rapport toegegeven dat ….

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
coronavirus stop plandemie

Veel erger dan we dachten: Wereldgezondheidsorganisatie is van plan om 194 landen de soevereiniteit te ontnemen

rutte vvd afpakken

Het stikstofprobleem verdwijnt, waar de Oekraïense vluchteling verschijnt