in , , , ,

Veel erger dan we dachten: Wereldgezondheidsorganisatie is van plan om 194 landen de soevereiniteit te ontnemen

De Wereldgezondheidsorganisatie () stemt op 22 mei over het al dan niet ontnemen van de soevereiniteit van 194 landen, waaronder de ,.

De WHO probeert veranderingen door te voeren in een verdrag dat hen wereldwijde controle zou geven over de van mensen wereldwijd als onderdeel van de Great Reset-agenda van het .

Een besluit zal worden genomen door stemming op 22-28 mei tijdens de WHO World Health Assembly.

Independentsentinel.com meldt: In een nieuwe video interviewt Joe Martino van The Pulse Shabnam Palesa Mohamed, een lid van de stuurgroep van de World Council for Health, die erop wijst dat het verdrag de WHO:
“… een buitensporige hoeveelheid macht geeft om in soevereine landen beslissingen te nemen over hoe mensen leven en hoe ze omgaan met pandemieën, van lockdowns tot mandaten over behandeling.”

In een open brief over het pandemieverdrag van de WHO schrijft de World Council for Health gedeeltelijk:

“De voorgestelde WHO-overeenkomst is onnodig en vormt een bedreiging voor de soevereiniteit en onvervreemdbare rechten. Het vergroot de verstikkende macht van de WHO om ongerechtvaardigde pandemieën uit te roepen, mensonterende lockdowns op te leggen en dure, onveilige en ineffectieve behandelingen af ​​te dwingen tegen de wil van het volk.

Het is de gebruikelijke marxistische one-size-fits-all-aanpak. Iedereen zal op dezelfde pagina staan ​​en de wetenschap zal tegemoetkomen aan GLOBALE politieke grillen.

Het zal miljoenen dollars of meer kosten en zal door hen en hun zakkenrollers worden witgewassen.

De WHO lijkt het verdrag snel door te willen drukken zonder inspraak en inbreng van het publiek.

“Het is ondemocratisch, het is ongrondwettelijk en daarom maakt het het verdrag ongeldig en onwettig”, zegt Mohamed. Ze nam ook nota van de vele mislukkingen van het gezondheidsbeleid van de WHO als gevolg van hun “belangenconflicten”.

Het is veel erger dan we dachten. De regelwijziging omvat zeer gevaarlijke amendementen – 13 daarvan. Onderzoeksverslaggever Leo Hohmann meldt dat deze wijzigingen GEEN goedkeuring vereisen van 2/3 van de Senaat van de . Het wordt geen verdrag genoemd. Het is een wijziging van een verdrag waar we deel van uitmaken.

Als ze worden goedgekeurd (zoals ingediend door de Verenigde Staten) door een gewone meerderheid van de 194 lidstaten van de World Health Assembly-landen), zouden deze wijzigingen slechts zes maanden later (november 2022) als internationaal recht in werking treden. De details hiervan zijn niet glashelder.

Onze regering vernietigt actief de door ons deel te laten uitmaken van een wereldwijde nieuwe wereldorde.

“Het vernietigt in wezen de soevereiniteit van 194 naties”, zegt onderzoeksverslaggever James Roguski.

Mr. Roguski heeft een website met informatie op Don'tYouDare.info.

Dit geeft ons in een oogwenk de één-wereldregering:

 

Lees verder bij de bron: Worldunity


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

5 tekenen dat “zij” een voedselcrisis aan het CREËREN zijn

two white plastic bottles on white table

BioNTech geeft toe: ernstige bijwerkingen, geen gegevens over veiligheid en werkzaamheid