in

BLIJF vooral BANG! Viroloog waarschuwt: ‘Die tweede coronavirus-golf komt er’

Marion Koopman is één van de meest gezaghebbende virologen van ons land. Ze is hoogleraar én lid van het Outbreak Management Team (OMT), het team dat samen met het het coronabeleid vaststelt.

Of, eigenlijk: het team dat het kabinet adviseert. Maar je weet: doet in verreweg de meeste gevallen wat hem verteld wordt, alleen al omdat hij zich dan achter ‘ja maar hullie zeiden het!’ kan verstoppen als het misgaat.

Deze vrouw — op wie niemand ooit gestemd heeft — denkt blijkbaar dat zij en haar collega’s als een soort van moderne, medische autocraten ons de wet kan voorschrijven.

De belangrijkste ‘wet’? We moeten precies doen wat zij en haar matties zeggen.

“De voorwaarde dat versoepeling niet doorgaat als mensen zich niet aan de gedragsadviezen houden, is ontzettend belangrijk,” aldus deze dame.

Want, waarschuwt ze, “Ik verwacht dat we in elk geval een nieuwe golf gaan krijgen. Hoe groot die is, hebben we voor een deel met ons eigen gedrag zelf in de hand.”

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Kees water
9 maanden geleden

Het lijkt erop dat ze bewust weer met cijfers gaan knoeien of opzettelijk virus loslaten, wat mankeren die gasten toch.

Ter info
9 maanden geleden

Die tweede golf lijkt standaard te komen voor elk virusje, dus ook voor deze. Zo niet, dan komt in november wel de volgende. Door het volk op deze manier voor te bereiden met ‘met ons eigen gedrag zelf in de hand’ creëer je een win-win voor de overheid. Er is dan gegarandeerd een reden om de bevolking achteraf de schuld te geven voor het verder op slot zetten van de samenleving. De overheid kan zeggen ‘we hadden het vrijgegeven met waarschuwing, maar die werd genegeerd, dus eigen schuld.’ Op naar de totalitaire overheid, nu met corona als excuus: heel eenvoudig.

Grote behoefte aan onafhankelijke wetenschap
9 maanden geleden

Het lijkt mij zeer wenselijk dat uitgezocht wordt of deze dame spreekt uit wetenschappelijke ervaring of dat zij ingefluisterd wordt. Sponsoring door Bill Gates aan het RIVM en commerciële belangen van Ab Osterhaus bij het maken van een vaccin is het laatste wat je mag verwachten van bureaus die de regering adviseren. En hier moet ook de vraag gesteld worden waarom de overheid zelf geen kennis in huis (meer) heeft … En dat geldt voor een heleboel zaken waar de overheid zaken overlaat aan bedrijven met commerciële belangen.

Angst aanpraten voor een tweede golf past meer in de strategy van de Illuminati en het vervelende is dat je met angst niets kunt. Van wetenschappers verwacht ik onderzoek naar het Covid virus en hoe het virus werkt en hoe je besmet raakt en hoe je het mogelijk kunt genezen. En ik verwacht ook dat onderzoekers onafhankelijk zijn.

Omdat je niet kan vertrouwen op de Nederlandse overheid moet je als burger zelf op zoek.
Ik kwam daarbij twee interessante links tegen die de moeite waard zijn om kennis van te nemen.

De eerste link van Dr Montagnier gaat over het aanpakken van een virus door middel van licht.
Een zeer goede gedachte omdat UV licht heel effectief werkt bij doden van bacteriën.

https://virutron.com/dr-montagnier-shines-new-light-on-covid-19-and-the-future-of-medicine/

De tweede link gaat over het feit dat er mogelijk een link bestaat tussen COVID en 5G.
Alleen al het feit dat plotseling alle links over COVID<> 5G weggehaald worden van het net doet vermoeden dat er partijen zijn die er belang bij hebben dat men niet wil dat mensen daarover gaan nadenken.
Dus warm aanbevolen:

https://operationdisclosure1.blogspot.com/2020/05/brave-new-world-order-and-double-whammy.html

Wilma
9 maanden geleden

Ze moeten en zullen ons in eigen huis gevangen houden om te doen wat zij willen om ons nog meer tot slaaf te maken.

Vangils
9 maanden geleden

Nee,toch,wat een geleerdedame ze ziet er niet uit

P Hamilton
9 maanden geleden

Vanaf 1 januari 2019 tot en met 9 mei 2019 zijn er in Nederland 8027 mensen overleden Vanaf 1 januari 2020 tot en met 9 mei 2020 zijn er in Nederland 7726 mensen overleden……dus minder mensen zijn overleden in deze “Corona ” tijd …..wat willen ze ons wijsmaken …..of wat zijn bepaalde figuren met veel geld en macht met de wereldbevolking van plan en waarom polen alle wereldleiders als makke schapen achter die plannen aan .

Tweede vulkaan van 150 miljoen jaar ontdekt in Nederlandse wateren

Het leven is nu echt veel stressvoller dan in de jaren negentig