in ,

Boze huisarts: ‘Hoe kun je als premier je volk toespreken terwijl je liegt’

rutte whmm

Miljoenen mensen zagen maandagavond hoe premier Mark Rutte een harde lockdown voor Nederland afkondigde. Hij kondigde aan dat Nederland tot en met 19 januari in een harde lockdown zit.

Onder meer scholen, niet-essentiële winkels en kappers sluiten de deuren.

Huisarts Felix van der Wissel is boos. “Hoe kun je als minister-president je volk toespreken terwijl je liegt. 9000 nieuwe besmettingen melden en er niet bij vertellen dat er 24 procent meer testen waren. Een relatieve stijging van 0,5 procent,” schrijft hij op social media.

Blunder

Die positieve testen zeggen niets als je het aantal geteste mensen niet weet, stelt de huisarts. “Transparantie en argumenten zijn onontbeerlijk om extra maatregelen te kunnen onderbouwen.”

Volgens Van der Wissel is er op dit moment geen goede onderbouwing voor een lockdown en begaat het kabinet een blunder.

Hij benadrukt dat een lockdown nu geen oplossing is en wijst erop dat het kabinet zelf geen enkel initiatief heeft genomen om de zorg te ontlasten.

Al jaren

Onlangs zei de huisarts in Hart van Nederland dat de ziekenhuizen in het najaar al jaren volstromen als gevolg van bijvoorbeeld verkoudheidsvirussen en griep.

Hij voegde toe dat het sterftepercentage inmiddels is bijgesteld tot ongeveer ….

Lees verder bij de bron: Ninefornews

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
blokkeerfriezen rtl4 twan

Blokkeerfriezen definitief de sjaak

blue and white labeled bottle

Eindresultaten van het Pfizer-vaccin: het is beschermend, maar voor hoelang?