in , , , , ,

Het politie- en legermacht van de EU geïntroduceerd tijdens “rellen” in Rotterdam, een ‘geheime’ agenda die wordt uitgevoerd, nieuwe fase aangebroken 

eurogendfor in rotterdam actief

De heftige beelden van de gewelddadige rellen in Rotterdam gingen de hele wereld over. In tal van andere landen waren eveneens grootschalige protesten tegen de fascistische vaxpas / lockdown tirannie waarmee bijna alle overheden hun bevolkingen onderdrukken.

Op het sinds maart 2020 bestaande kanaal van de zichzelf ‘ethische politieke partij' noemende De Gulden Middenweg (www.deguldenmiddenweg.eu) wordt een glasheldere analyse gegeven van de rellen, en wordt gewezen op sterke aanwijzingen dat het geweld opzettelijk is aangestoken door ‘agents provocateurs'.

Tevens wordt de dringend opgeroepen om aan de kant van het volk te gaan staan. Maar is daar nog tijd voor?

Want de snel kantelende stemming in Europa kan de WHO/Gates/WEF/Schwab elite wel eens doen besluiten om ons nu zo snel mogelijk met een ijzeren vuist de genadeklap te geven.

In aflevering 157 van ‘Veritas Vos Liberabit' wordt gesproken over twee verschillende groepen die actief waren in Rotterdam. Eén groep hield een anti-2G/lockdown lawaai protest met o.a. potten, pannen en fluitjes, en de andere, in het zwart geklede groep protesteerde tegen het vuurwerkverbod op 31 december.

Toen er vuurwerk werd afgestoken reed de politie / ME er met busjes vrij hard doorheen. Dat was een trigger voor het geweld, en werden ook politieauto's vernield en in brand gestoken.

‘Agents provocateurs?'

‘Wij wijzen alle geweld van de hand, maar moeten daar ook een kanttekening bij maken,' zegt Peter Baars. Zo lagen er in een zijstraat van de Coolsingel stapels met gebroken stenen klaar (een kopie van wat eerder in de VS werd gedaan), De vraag is dus of ook het geweld in Rotterdam ‘is aangestoken door agents provocateurs. Dan kun je je ook afvragen aan welke kant deze uitlokkers staan.'

‘Een hele zwarte bladzijde in de Nederlandse geschiedenis is dat de politie… ook gericht heeft gevuurd op een aantal mensen. Een van hen kreeg een kogel door zijn buik. Die stond daar volgens veel omstanders slechts te filmen.'

Deze rellen zijn wellicht uitgelokt om de afkeur van het publiek voor (nieuwe) demonstraties te krijgen.

‘Onder de relschoppers hebben zich misschien wel Romeo's verborgen gehouden. Dat is vaker voorgekomen. Het geeft aanleiding om noodmaatregelen en misschien wel de noodtoestand af te kondigen, om nog meer macht naar de regeringen te trekken… We moeten daar werkelijk rekening mee houden.'

Eurogendfor agenten gezien en gefilmd: indicatie dat rellen zijn uitgelokt

Baars wijst er bovendien op dat er opnames zijn van agenten en mannen in het zwart met wapenstok met het embleem van de Europese organisatie van gendarmes (/marechaussee / militaire politie), Eurogendfor.

Naar schatting 8000 gendarmes zijn daarbij aangesloten. Eurogendfor werd opgericht om rellen in elkaars landen neer te slaan.

Motief: een Roemeense gendarme zal wel bereid zijn op Nederlanders te schieten, maar een Nederlandse marechaussee mogelijk niet (en omgekeerd).

eurogendfor in rotterdam actief

Nu Eurogendfor agenten in Rotterdam zijn gezien en gefilmd ‘heeft burgemeester Aboutaleb heel wat uit te leggen, want dat betekent dat van te voren al rekening was gehouden met heftige rellen… en dat is weer een indicatie dat ze ook uitgelokt kunnen zijn.'

De rellen werden aangegrepen om een aantal vreedzame demonstraties in andere steden te verbieden, al ging die in Amsterdam – waar een hele grote opkomst was – gisteren gewoon wel door. Ook in Oostenrijk, waar 50% – 60% ‘gevaccineerd is, waren grote demonstraties.

Oostenrijk ‘heeft net als andere landen (zoals Nederland) een verdrag met de WHO. Die kan bij een ‘pandemie' commando's geven wat de regering moet doen.'

Ook de Nederlandse regering is hiermee eigenlijk alleen maar een uitvoerder geworden van wat de WHO zegt. We weten door wie de WHO wordt gefinancierd, en dat betekent… dat Nederland op dit moment geregeerd wordt door de Bill & Melinda Gates Foundation', en daarnaast natuurlijk door. het WEF van Klaus Schwab.

‘Het eerste wat er moet gebeuren is dat dit WHO verdrag moet worden opgezegd…. Pas dan kan er een route worden ingeslagen naar het opheffen van alle maatregelen.'

‘Bloedige strijd moet worden voorkomen; leg het land plat'

Als dat niet gebeurt ‘dan zullen stenen veranderen in molotov cocktails en komt er een enorme bloedige strijd in Nederland, wat we ten allen tijde moeten proberen te voorkomen, want geweld lost niets op. Dat betekent alleen maar dat de noodtoestand afgekondigd gaat worden. Misschien is dat voor bepaalde partijen in de staatsrangen wel de bedoeling.'

Wel effectief is volgens hem ‘de staking NU houden, nu we nog in 1938 leven, en niet in 1942. Laten we het land platleggen en aangeven dat we het niet langer pikken, dat we al die verhalen niet meer slikken. De eerste ratten beginnen het schip te verlaten.

Meneer Gommers die zo trouw was… roept nu dat de regering het OMT een behoorlijk aantal malen fout geïnterpreteerd heeft en andere dingen heeft gezegd dan dat het OMT de regering vertelde. Zo zie je dat er een kentering komt. Er komen ook meer kritische artikelen in de kranten.'

https://youtu.be/yFg78PgDgu0

(Diederik Gommers heeft tevens erkend dat 2G niet gaat helpen, en dat er geen verschil is tussen gevaccineerden en ongevaccineerden. Ook zegt hij dat het 10 jaar gaat duren voordat de door Rutte verwoeste gezondheidszorg weer hersteld is.

‘Waarom geeft de regering de cijfers niet? ‘schrijft Bert Brandsma n.a.v. Gommers uitspraken (wellicht omdat dan blijkt dat ook hier de ziekenhuizen volstromen met gevaccineerden?). Verlaat Gommers inderdaad het zinkende schip, OF weet hij dat het regime Rutte iets nog véél ergers van plan is, en kan hij daar niet meer achter staan? -X.)

‘Politie en korspleiding: zeg BASTA!'

Overal in Europa worden keer op keer enorme demonstraties gehouden (ook al worden die in de mainstream media (= de propagandakanalen) vrijwel genegeerd).

‘In Oostenrijk is het zelfs al zover gekomen dat de politie overloopt naar de betogers. Die hebben geen zin meer om bevelen uit te voeren die schadelijk zijn voor het Oostenrijkse volk.'

Baars: …..

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Meer informatie hier:

https://jdreport.com/?s=eurogendfor

https://jdreport.com/?s=eu%20leger

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e8d5464c54aa14ea898675c6203f78083edbed5356784c772a72 640 coronavirus

CDC/FDA geeft schriftelijk toe dat het Coronavirus NIET bestaat

5120520

Als leerling hoef je (nog) niet te vertellen of je gevaccineerd bent, maar aanpassing van de wet is onderweg