in ,

Corona: de totale lockdown is al zeker

De totale Corona-lockdown komt over twee weken. Het heeft het u al gezegd, maar zo onduidelijk dat mensen hoop houden het te kunnen vermijden.

En omdat  weerspannig er op moet worden voorbereid, komt er eerst een gedeeltelijke lockdown (over een slimme lockdown wordt niet meer gesproken), een sluwe lockdown zegt u maar.

Dat is vooruitgang qua eerlijkheid denkt u? Ik vrees dat dat wel tegenvalt. Men gaat over op een ander scenario, en daarbij horen andere verzachtende woorden.

Corona

Wie niet gelooft dat de totale lockdown minder dan twee weken weg is moet over het volgende Teletextbulletin nog maar eens goed nadenken. Wat minister De Jonge – Sapperdeflap – hier zegt vertelt de hele – zoals het kabinet die ziet.

Maar een totale lockdown als de cijfers blijven oplopen? Dat geeft het spel weg. Dat is eenvoudig een aankondiging dat men over twee weken een volledige lockdown gaat proberen.

Want met een incubatietijd van tegen de twee weken is absoluut zeker dat de verdubbelingen nog wel een dag of tien minimaal aan zullen houden. Wat het kabinet verder ook doet of doen zou..

Corona

Tot die tijd krijgen we een aantal zaken die de totale zinloosheid van alle goede bedoelingen zullen onderstrepen. Zoals oeverloos gehannes met ….

Lees verder bij de bron: Veren Of Lood


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Nederlandsee regering MOET ONDER CURATELE !!!
4 maanden geleden

Dit spel gaat net zo lang door tot mensen massaal in opstand komen en wanneer de cabal massaal wordt opgepakt …..

Er wordt gekeken of mensen die niet vrijwillig thuisblijven boete kunnen krijgen

Oeps! OMT: ‘Restaurants hadden open kunnen blijven’