in ,

De centrale bankiers bepalen hoe erg de covid-19 pandemie wordt

banksters

De wereld zit gekluisterd aan hun beeldschermen en vraagt zich af hoe erg het wel niet gaat worden met de covid-19 pandemie.

Het antwoord is zoals zo vaak heel eenvoudig: het zijn de centrale bankiers die bepalen hoeveel golven van het virus er zullen komen.

Het is niet een viruspandemie hoax die bepaalt wat er gebeurt op deze wereld, het zijn de mensen die aan de geldknoppen zitten en naar believen gratis geld kunnen bijmaken of niet.

Zoals we deze week duidelijk maakten zijn het niet presidenten die bepalen wat er uiteindelijk gebeurt op deze wereld, maar de satanische sekte die de controle heeft over zo goed als alle gelduitgifte in de wereld. Fictief, uit gebakken lucht gemaakt geld dat mensen en overheden “mogen lenen” en waarbij de mensen dit met rente mogen terugbetalen in de vorm van bloed, zweet en tranen door keihard te werken en waarbij overheden nooit iets terugbetalen, maar alleen steeds meer bijlenen.

In het verleden had het door ons gebruikte papier dat we geld noemen nog een bepaalde waarde, omdat het was gekoppeld aan de waarde van goud. Ons geld was gekoppeld aan de dollar en dit weer aan goud. Tot 1971 toen het volgende gebeurde.

“De Nixon-schok behelsde een serie economische maatregelen die de Amerikaanse president Richard Nixon in 1971 nam, waarbij hij eenzijdig de omwisseling van goud in Amerikaanse dollars ophief. Hiermee werd het systeem van Bretton Woods officiëel opgeheven.”

De Amerikaanse overheid wist dat hierdoor de wereldwijde vraag naar dollars enorm zou verminderen en ze hun levensstijl van onbeperkt geld uitgeven ten koste van andere landen niet lang zouden kunnen handhaven.

Daarom was Henry Kissinger in het begin van de jaren ’70 naar Saoedi Arabië getogen om daar voor Amerika een zeer lucratieve deal te sluiten. De voorwaarden van deze overeenkomst waren eigenlijk heel simpel:

Saoedi Arabië zou vanaf het ondertekenen van de overeenkomst al hun olie alleen nog maar verkopen in Amerikaanse dollars en hun extra winsten in de oliehandel investeren in Amerikaanse staatsobligaties. In ruil kregen ze van Amerika de garantie dat hun olievelden ten alle tijden militair beschermd zouden worden, kregen ze wapens geleverd en het belangrijkste van alles, zouden ze bescherming krijgen van Amerika tegen eventuele Israëlische aanvallen.

Enige tijd later volgden andere OPEC landen en was de Petrodollar geboren. Hierdoor bleef en blijft de vraag naar Amerikaanse Dollars ongekend hoog en kon en kan Amerika voorlopig doorleven op de grote voet die ze gewend zijn.

De laatste jaren echter is er een systematische vermindering in vraag naar dollars ontstaan, omdat landen als China en Rusland proberen zoveel mogelijk weg te gaan van transacties in dollars en dit nu veelal doen in eigen valuta.

Het volgende staatje laat zien hoe de afgelopen jaren deze landen steeds minder in dollars doen.

handel in dollars tussen china en rusland

Naast de afname in de vraag vindt er nog een ontwikkeling plaats die de Amerikaanse dollar steeds minder waard maakt. En dat heeft alles te maken met het gigantisch bijdrukken van dollars door de Amerikaanse Federal Reserve (FED). Geen overheidsbank zoals velen nog steeds denken, maar een private onderneming onder volledige controle van de satanische sekte onder aanvoering van de Rothschild kliek.

Op de FED website hebben ze een soort verhaaltje waar staat dat hun balans (de hoeveelheid geld in omloop) stijgt en daalt afhankelijk van de economische situatie.

In werkelijkheid is die balans sinds 2007 volledig uit haar voegen gegroeid omdat er bizarre hoeveelheden dollars zijn bijgedrukt, zoals je kunt zien op de volgende afbeelding.

geld bijdrukken federal reserve

Als je bedenkt dat de balanswaarde van de FED in 2007 nog stond op 870 miljard dollar en nu op 6.945 miljard dollar, met het eind nog lang niet in zicht, dan weet je dat er heel veel dollars zijn bijgemaakt uit gebakken lucht.

Ze drukken bij de FED op een knop en hoppa ze hebben dollars, net zoveel als ze nodig denken te hebben. Met die dollars “kopen” ze schuld zoals obligaties van de Amerikaanse overheid. Het is niet zo dat de FED lekker dollars bijdrukt en die aan de Amerikaanse overheid geeft om uit te geven. De Amerikaanse overheid leent bizarre hoeveelheden dollars en geeft daarvoor in ruil obligaties. Vroegen kochten ook landen als China veel Amerikaanse obligaties omdat ze beschikten over veel dollars voor hun handelsactiviteiten, tegenwoordig worden verreweg de meeste Amerikaanse obligaties “gekocht” door de FED.

Dit alles heeft uiteraard een ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
vervuiling industrie 1

Wiebes blijft grote vervuilers subsidiëren op kosten van de kleine man en mkb

52e9d0444c55af14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784c762a78d79e4e 640 coronavirus

7 doden op 5 miljoen inwoners, en toch in strengste lockdown ter wereld