in

De “Corona” getallenchaos

57e9d24a4d55ae14f1dc8460962a3f7f1d37d8f852547848732772dc904c 640 getallen

In Engeland is een rapport uitgekomen met (inmiddels niet meer zo) schokkende resultaten. Voor de meeste mensen zijn de cijfers ongetwijfeld duidelijk, voor ons is het een getallenchaos, een bewust gecreëerde puinhoop, een niets ontziend middel om het ultieme doel te bereiken: “Dit is een pandemie, er gaan miljoenen doden vallen….”

De rode draad: meer dan 95% van de 27.000+ overledenen die met corona zijn geregistreerd had één of meer onderliggende dodelijke kwalen. De “medische wetenschap” van de indirecte bewijsvoering beweert natuurlijk, dat het “killer virus” direct verantwoordelijk was voor het overlijden van de patiënt.

Net als de griep, die soms voor oude en verzwakte mensen het laatste zetje naar de eeuwigheid betekent. Maar …. in ons land is de griepgolf volledig vervangen door COVID-19. Kwestie van politiek correct registreren. Een tweede schokkende constatering is, dat de beruchte PCR-test tot 85% valse positieven kan genereren. In het voor de “pandemisten” onder ons, slechtste geval zijn er dan dus “slechts” 4.000+ mensen met coronaverschijnselen overleden.

Daarnaast kan het zijn dat er van een onderliggende kwaal sprake was, die nooit is vastgesteld. Het cijfer kan dus voor hetzelfde geld NUL (0,0) zijn, niemand die daar nog achter komt. Zonder autopsie is de oorzaak appeltje-eitje: wat kan het anders zijn? Het “killer virus” zou dan alleen in het circuit van het mediakartel hebben geraasd.

De Britse cijfers zijn vrijwel gelijk aan Italiaanse onderzoeksresultaten.

Zouden we dit naar Nederlandse cijfers extrapoleren, dan ziet het er als volgt uit.

Er zijn nu 6.000+ coronadoden geregistreerd, waarvan bij 300+ overledenen geen onderliggende ziekte is geconstateerd. In het voor de “pandemisten” slechtste geval is 85% vals positief getest, hetgeen betekent dat er maar 900+ coronadoden zijn geweest. Bij het ontbreken van direct bewijs voor het “killer virus” kunnen er voor hetzelfde geld NUL (0,0) coronadoden zijn geweest; niemand die het weet.

Wat wél duidelijk is, is dat het virus met 100% zekerheid in staatsomroep en het mediakartel heeft geraasd. En voor panische angst voor de marteldood aan de beademingsapparaten heeft gezorgd. En voor een absurde lockdown met alle rampzalige gevolgen van dien. En voor idioot sociaal gedrag onderling. Een een “regering” die decreten uitvaardigt, zoals een communistisch regime aan de hand van hun Politbureau.

“Ja, maar er is toch een duidelijke piek in de sterfgevallen geconstateerd?”

Inderdaad. Omdat het CBS …..

Lees verder bij de bron: De Binnenlandsche Bataafsche Courant

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
en weer een verdrag ingerommeld e1539078361389

Ongrondwettelijk handelsverdrag CETA dreigt te worden doorgedrukt in Nederland

zorgpremie

Wie betaalt de Coronarekening? De zorgpremie staat al bovenaan!