in , ,

De duistere realiteit van 5G-technologie: wat is het 5G Dragnet?

52e8dc4a4857a814f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d7d267ad5934c 640 5g

5G is het mobiele netwerk van de vijfde generatie en telecombedrijven zetten in op hogere snelheden en betere connectiviteit. Het zou zelfs minstens 10 keer sneller zijn dan het 4G LTE-netwerk dat nu wordt gebruikt, hoewel sommige experts zeggen dat het zelfs 100 keer sneller zou kunnen zijn, waardoor mensen een film van twee uur in minder dan 10 seconden kunnen downloaden. Ze scheppen op dat het vrijwel iedereen en alles wat je je kunt voorstellen met elkaar kan verbinden, maar juist deze eigenschappen maken het zo bedreigend.

De zorgen over de duistere realiteit van deze technologie nemen toe naarmate deze zich over het hele land verspreidt. Er bestaat al lang bezorgdheid over het gevaar dat dit netwerk voor de menselijke gezondheid kan opleveren, vooral gezien het aantal krachtige zenders dat in de verschillende buurten moet worden geplaatst om deze connectiviteit mogelijk te maken.

Uit een groeiend aantal onderzoeken blijkt dat het EMV dat aanwezig is in mobiele technologieën aanzienlijk wordt versterkt met 5G, waarbij experts zoals de gepensioneerde Amerikaanse regeringswetenschapper Dr. Ronald M. Powell waarschuwen dat de uitrol van 5G in wezen iedereen zal bestralen, met name jonge kinderen, zwangere vrouwen, de ouderen en chronisch zieken zijn bijzonder kwetsbaar voor de gevaren ervan.

5G levert ernstige privacyproblemen op

Er is echter ook een andere duistere realiteit over 5G die zorgen baart: privacy. De grote technische reuzen zoals Google en Amazon die achter zoveel van de slimme huisproducten op de markt zitten, hebben dankzij deze apparaten ongekende toegang tot de huizen en levens van mensen. Zijn we, gezien hun staat van dienst, zeker dat we ze willen vertrouwen met grote databases vol gevoelige en zeer persoonlijke informatie over alle aspecten van ons dagelijks leven?

Velen zijn natuurlijk van mening dat regeringen maar al te blij zijn met het vooruitzicht controle te hebben over de gegevens en levens van mensen. Inlichtingendiensten kunnen deze gegevens gebruiken om het publiek te bespioneren, en we hebben het niet alleen over de Chinezen en Russen, maar ook over de CIA, MI6, Mossad en elke andere instantie die u maar kunt bedenken. Sterker nog, de toenmalige CIA-directeur David Petraeus gaf in 2012 op een top toe dat de CIA niet alleen slimme apparaten kon gebruiken om mensen te bespioneren, maar dat ze dat ook graag wilden.

In een rapport uit 2016 aan het Senate Select Committee on Intelligence gaf de toenmalige directeur van National Intelligence, James Clapper toe: “In de toekomst zouden inlichtingendiensten het IoT kunnen gebruiken voor identificatie, bewaking, monitoring, locatietracking en targeting voor werving, of om toegang te krijgen tot netwerken of gebruikersgegevens. ”

We weten natuurlijk al dat de NSA alle gegevens verzamelt die via internet passeren, inclusief telefoontjes, e-mails, bestanden en zoekopdrachten op internet. Het is een situatie die alleen maar erger zal worden omdat ze nog meer toegang krijgen tot ons dagelijks leven dankzij het sleepnet dat 5G is.

Er is ook de mogelijkheid om alles te hacken dat u met internet verbindt, wat betekent dat mensen hackers toegang geven tot alles, van hun broodrooster tot hun deursloten en hun auto. We hebben dit al in actie gezien, waarbij een stel uit Wisconsin zei dat een hacker in hun smart home-apparaten raakte en het vuur hoger zette, via een camera met hen sprak en vulgaire muziek speelde. Een familie in Noord-Californië ondervond ondertussen enkele minuten van terreur nadat hackers hun Nest-camera gebruikten om hen te waarschuwen voor een inkomende raketaanval vanuit Noord-Korea.

Hoe huiveringwekkend die incidenten ook waren, andere hack pogingen kunnen ronduit dodelijk zijn, waarbij hackers aantonen dat ze een Jeep Cherokee draadloos kunnen overnemen en het voertuig kunnen besturen.

Om al deze redenen is er veel publieke weerstand tegen het gebruik van 5G. Meer dan 180 artsen en wetenschappers uit 36 ​​verschillende landen hebben een formeel beroep ingediend bij de Europese Unie met betrekking tot de ernstige gezondheidsrisico’s van 5G, terwijl stadsbeambten in Portland, Oregon de federale regering nu aanklagen om te voorkomen dat zenders worden geïnstalleerd op eigendom van de stad.

Elke keer dat je iemand de geweldige snelheden van 5G hoort hypen, wil je hem misschien de duistere waarheid vertellen dat dit een wereldwijde slimme stadsinfrastructuur zal creëren die misschien wel de grootste bedreiging vormt voor privacy en vrijheid die we ooit hebben …..

Lees verder bij de bron: worldunity.me

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
52e9dd474252ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d7d267bdd934e 640 WHO

Wat een toeval weer: President die de WHO het land uitgooide sterft door ‘hartaanval’

54e7d3414b53ad14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254784d7d2b78d19e4c 640 maan

WikiLeaks-document onthult een “geheime Amerikaanse basis op de maan”