in ,

Wat een toeval weer: President die de WHO het land uitgooide sterft door ‘hartaanval’

Het zijn rumoerige tijden in Burundi. De president van het land, Pierre Nkurunziza, deed  af als onzin. Vervolgens werd hij verguisd door de westerse pers.

Daarna maakte Nkurunziza bekend dat hij de Wereldgezondheidsorganisatie () het land uitgegooid had. Opeens stierf hij door een ‘hartaanval’.

De nieuwe president van Burundi draaide het coronabeleid van zijn voorganger gelijk terug.

Nou, dat is ook ‘toevallig’. Een president gaat niet mee met de coronahype, gooit de WHO het land uit en sterft vervolgens door een ‘hartaanval’. En zijn vervanger maakt al zijn werk ongedaan. Verrassend.

Alle landen moeten de lijn van de WHO volgen. Landen die dat niet doen, worden keihard aangepakt. We hebben dat eerder kunnen zien in het geval van . Ook Burundi bleef niet gespaard.

Op 6 mei publiceerde de beruchte Council on Foreign Relations een artikel waarin de organisatie stelt dat ‘Covid-19 samenvalt met gevaarlijke trends rond de in Burundi’. Er waren toen welgeteld zeven coronagevallen bekend …..

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Europese data-uitwisseling met VS ongeldig verklaard

De duistere realiteit van 5G-technologie: wat is het 5G Dragnet?