in ,

De EU is een boevenbende van machtswellustelingen

eurozone12 amigos

Guldentijd is bijzonder goed bezig met hun berichtgeving, onlangs dit bericht:

Vanaf het allereerste begin en ondanks alle mooie politieke verklaringen die het tegendeel proberen te zeggen, was het doel van de Europese Unie nooit vrije handel en vrije concurrentie. Om dat te kunnen bewerkstelligen, heb je geen tienduizenden pagina's regels en voorschriften nodig.

De gekozen aanpak van de EU elite wordt nog maar eens duidelijk samengevat:

Goed presterende landen zoals en andere landen in Noord Europa [worden] gestraft en de economisch slecht presterende landen die zich hoofdzakelijk in het zuidelijk deel bevinden, beloond. Hierdoor wordt de economische prestatie van alle landen als geheel verslechterd.

Hoe om te gaan met weerstand van de bevolking

De EU elite heeft ook een aanpak om de groeiende weerstand tegen de EU bij de bevolking ongedaan te maken:

Om de weerstand te overkomen die in veel landen optreedt tegen de steeds verder gaande overdracht van nationale naar Brussel is de EU een kruistocht begonnen om alle nationale identiteit en alle sociale en culturele cohesie weg te vagen en uiteindelijk te vernietigen.

Herinner de uitgenodigde vluchtelingen en het dwangmatig opgelegde policor. Mocht u nog denken dat een toekomst heeft in de EU, denk dan nog eens goed na over die Europese identiteit. Meer interessante visies van econoom Hans-Hermann Hoppe:

De EU en de ECB zijn een moreel en economisch monster, die recht tegen alle natuurlijke economische regels en wetten in gaan.

Herinner het kansloze ‘austerity'-beleid (soberheid met immer meer bezuinigingen en lastenverzwaringen) terwijl de ECB zelf gewoon anderhalf biljoen euro weggeeft aan bankiers? Contrasteer dit met het bezuinigingsbeleid, het 0% rente beleid en de eindeloze naheffingen voor u en mij.

Lees meer inzichten en advies over de EU als ook het vinden van de uitgang het bericht: De EU is een boevenbende van machtswellustelingen' op Guldentijd. Lees wellicht ook nog eens het LLE-bericht over de CIA invloeden in de EU en het bericht over wat er nog meer verkeerd zat bij de oorsprong van de EU.

Lees verder via Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ef36b20b2ff11c3e81584d04ee44408be273e4d210b6154093f9 640 EU

EU onderhandelt dit weekend over toetreding Turkije en Oekraine

6242290652 76f1370a6c imf ecb e1436983914301

Opnieuw economische kopzorgen voor EU