in , , ,

De EU wil jouw mobiele data voor onderzoek naar verspreiding coronavirus

-commissaris Thierry Breton (Interne Markt) heeft de Europese telecombedrijven gevraagd geanonimiseerde gegevens van mobiele apparaten te delen om de verspreiding van het in kaart te kunnen brengen en voorspellen.

Volgens de Fransman is het nodig om mobiele metadata te verzamelen om patronen van de uitbraak te kunnen analyseren, heeft hij de bedrijven tijdens een videoconferentie voorgehouden.

Dergelijke gegevens bevatten onder meer de locatie van een toestel.

De Europese privacyregels blijven strikt gehandhaafd, aldus de .

Aan de orde kwam ook hoe de netwerken goed kunnen blijven functioneren nu er vanwege de steeds meer mensen thuis werken en voor vertier het gebruiken. Vorige week vroeg Brussel streamingplatformen al hun doorvoer van data aan te passen.

De scherpere HD-kwaliteit van films of series vergt meer datacapaciteit dan de standaardkwaliteit. Onder andere Netflix, YouTube en Disney+ hebben dat gedaan. Dat heeft volgens Breton al tot aanzienlijk resultaat geleid om de druk op het internet te verlagen.

Brussel vraagt de telecombedrijven ook “de kwetsbaarste klanten inclusief kleine bedrijven” te beschermen. Velen hebben door de problemen met het betalen van hun rekening.

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma
11 maanden geleden

Dictatuur ten top. De criminelen hebben nu een goed smoesje om ons volledig in hun macht te krijgen.

Weg met deze niet democratische EU
11 maanden geleden

Het hele corona verhaal is zwaar overtrokken. Na eerst verwarrende berichtgeving komen er steeds meer berichten dat de wereldwijde reactie zwaar overtrokken is. Zie bijvoorbeeld onderstaand verhaal.
Op zich niet erg ware het niet dat de schade wel ergens moet worden betaald. En dat zijn niet de banken en ook niet de EU. Het zijn zoals altijd altijd altijd weer de burgers. Die burger die zo stom is dat hij al zijn macht ongebruikt laat en die zich altijd weer laat belazeren. Is het niet door de overheid, dan wel door de EU en de banken. Het is om ziek van te worden.

Hoe geloofwaardig is de overheid nog? We weten allemaal van een NWO en welke belangrijke rol NL daar in speelt. Dat wij alsburgers volledig genegeerd worden bij referenda over nota bene de EU grondwet !!! We weten allemaal dat de EU gedicteerd wordt door de ECB / NWO / Illuminati. Wat natuurlijk al van geen kanten klopt.

Waarom zouden we onze overheid nu plotseling wel geloven terwijl we ook al weten dat het virus gemaakt is en betaald door Bill Gates (Iluminati). En dat virus zou per ongeluk ontsnapt zijn in China ??
En hoe schadelijk is dat virus nu eigenlijk?

https://www.lewrockwell.com/2020/03/no_author/the-current-coronavirus-pandemic-its-likely-caused-by-more-than-one-pathogen-and-there-is-a-missing-antidote/

En hoe weten wij of de Nederlandse overheid überhaupt te vertrouwen is? Een regering die het land zonder enig overleg overlevert aan de EU en allerlei bevoegdheden aan de EU toestaat zonder enige volksraadpleging. Welke zekerheid hebben wij als burger dat zij de belangen van de burgers behartigen en ons niet overleveren aan de NWO ? Vertrouwt U Rutte nog ??

https://beforeitsnews.com/alternative/2020/03/%e2%ad%90%ef%b8%8f%e2%ad%90%ef%b8%8furgent-all-americans-need-to-see-this-wake-the-f-up-3718498.html

Wordt wakker mensen en ga op onderzoek uit ….

De 2020 Coronacrash: wie gaat dat betalen?

Crisis 2.0 in 2020 : Toeval of voorzien?