in ,

De farmaceutische industrie is er niet voor uw welzijn…

Bij de alternatieve nieuwsbronnen zoals Want to Know en Earth Matters lezen we bovenstaande titel al jaren, en steevast zijn er dan hele hordes mensen die de auteurs van dergelijke artikelen en de mensen die het onderschrijven voor gek verklaren. De medische wetenschap is er toch immers in dienst van de mensheid?

Nou nee, dat is ze dus niet want alle beledigingen ten spijt, wijzen concrete bewijzen steevast op het feit dat de farmaceutische in dienst is van het geld. Winst maken is de mantra en al het andere moet daar voor wijken. U wilt bewijs? Nou, wat dacht u van kankeronderzoek? Het is een feit dat Canadese onderzoekers al in 2007 een eenvoudige remedie gevonden hebben voor kanker, maar de grote farmaceutische bedrijven zijn niet geïnteresseerd, omdat de methode niet kan worden gepatenteerd.

Met andere woorden wanneer men er geen monsterwinsten mee kan maken is niet geïnteresseerd. In feite zet men daar liever in op ,middelen om onder controle te houden in plaats van te elimineren want dan valt er immers nog veel meer aan te verdienen. Sterker nog, indien u niet draagkrachtig bent of de pech heeft in een arm deel van de wereld geboren te worden, dan heeft u pech gehad want Big Parma ontwikkeld alleen medicatie voor de rijken zoals we konden vernemen uit de mond van Bayer topman Marijn Dekkers.

En de overheid? Die speelt onder een hoedje met de Pharma reuzen getuige de achterkamer deals die onze eigen Parma Mistress MW Schippers maakt.

Om een lang verhaal kort te maken, bovenstaande is natuurlijk maar een kleine greep uit een vrijwel eindeloze collectie voorbeelden die laten zien dat alles uiteindelijk alleen maar draait om geld bij zowel de overheid als bij Big Pharma. Dat zien we al aan de in de zorg, waarmee het winstoogmerk werd geïntroduceerd bij de zorginstellingen zoals ziekenhuizen, die nu zelfs winst mogen/moeten gaan uitkeren aan investeerders.

via UrubiN.


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Kans op poollicht in Nederland na krachtige uitbarsting op de zon

Je verzint het niet: Lek website Onderzoeksraad voor Veiligheid