in ,

De leugen waarin wij leven (The lie we live)

Zeer confronterende en wakker schuddende video wat je tot nadenken zet over het leven. Het leven wat zichzelf aan het vernietigen is zonder dat iemand er erg in heeft. We zijn zover van ons innerlijke zelf afkomen te staan dat we niet eens meer weten wie we zijn diep van binnen en wat onze missie is als mensheid.

We zijn als mensheid op duistere wijze misleid, gemanipuleerd, voorgelogen, bedrogen en totaal gechanteerd door de politiek, banken, multinationals, geheime diensten, geheime genootschappen, onderwijs en de MSM.

We hebben een monster gecreëerd van een kleine groep elites wie samen de agenda voor de hele mensheid bepalen en niemand lijkt het te kunnen stoppen. Word wakker! Vecht voor je vrijheid!

Zoek naar de waarheid wat we allemaal diep van binnen met ons meedragen en zoek naar de waarheid via je eigen onderzoeken en leer je echte vijanden kennen (wisdom is power).

Stop deze waanzin en moderne vorm van slavernij. Als mensheid hebben we gezamenlijk 1 vijand. Niet elkaar, maar de mensen die ons regeren (als slaaf drijven).

Sta op en kom in actie! Voordat het te laat is! Verdiep je in U.N Agenda 21/30. Dit is de endgame inclusief een depopulation program. Het is door elk land in de wereld ondertekend. Zonder dat we het doorhebben hebben de elites onze doodsvonnis ondertekend.

Doe je research en maak mensen om je heen ook wakker. We moeten als mensheid ons zien te verenigen met elkaar en elkaar niet meer uit elkaar laten spelen door de elites (Verdeel en heers) (Order out of chaos) alleen dan zullen we instaat zijn dit monster te verslaan om zo vol liefde en goede moed de toekomst in te gaan.

Deze post is gemaakt met onze post plaatser, leuk en gemakkelijk. Maak uw bericht!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Rapporteren

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

De eerste pagina’s van Epstein documenten gisteren vrijgegeven en hier zijn ze!

De Rutte-kabinetten bestaan uit rennen en stil staan, pikt nu van elke verdiende euro 40% in