in , , ,

George Soros heeft een derde van Europees Parlement in handen

george soros

De meeste mensen hebben wel een onderbuik gevoel over dat de Europese Unie nu niet echt democratische is, maar het fijne begrijpen ze er toch ook niet van. 

We kiezen toch zeker met z'n allen een Europees Parlement, dus veel democratischer dan dat kan niet, toch?

De werkelijke machthebbers maken gebruik van allerlei werktuigen die hen ter beschikking staan en vaak zijn dit instituten zoals veiligheidsdiensten, overheden en religies, maar soms gaat dit ook via mensen, zoals de beruchte Joods Hongaarse rijkaard George Soros.

Deze man hoort bij de absolute top van de elite en is levensgevaarlijk, ook omdat zijn macht  veel verder gaat dan de meeste mensen denken zoals we schreven in een eerder artikel. 

Het werktuig Soros wordt onder andere ingezet om de Europese zodanig te beïnvloeden en te controleren dat uiteindelijk de agenda van de machthebbers wordt uitgevoerd, zoals bijvoorbeeld de massa- van vreemde (moslim) culturen, zodat de oorspronkelijke bevolking wordt vermengd en verzwakt zodat ze nooit meer een bedreiging voor de elite zullen vormen.

Verdere punten op de agenda van Soros zijn natuurlijk het promoten van huwelijken van mensen van hetzelfde geslacht, integratie van Oekraïne binnen de en de demonisering van . Niet in het minst ook om landen die nog geen centrale bank hebben daarvoor klaar te maken door voor opstanden te zorgen en veelal een regiem verandering te forceren.

Soros, die door de Telegraaf steevast de Hongaarse weldoener wordt genoemd, pleit vol overtuiging voor het openzetten van de sluizen en het binnenlaten van miljoenen mensen uit Afrika, deze allemaal 15.000 euro te geven en ze verplicht te verdelen over de lidstaten van de Europese Unie.

Iemand die zich daar met hand en tand tegen verzet, is de onlangs herkozen Hongaarse premier Viktor Orban. Hij zegt over die verplichte verdeling onder andere het volgende:

“De gehele Europese Unie zit in de problemen omdat haar leiders en bureaucraten dit soort beslissingen nemen. De bevolking ondersteunt wel het idee van een Europese Unie, maar tegelijkertijd hebben ze een bloedhekel aan haar leiding omdat deze de lidstaten beledigt met dit soort dingen en misbruik maakt van haar macht. Iedereen in Europa kan dat zien. Daarom heeft niemand enig respect voor de Europese leiders”.

Hij gaat verder met te zeggen dat de EU “eet uit de hand van Soros”.

En heeft dit levensgevaarlijke individu Soros inderdaad zoveel macht dat men in Brussel uit zijn hand eet?

Helaas wel en die invloed van hem is nog groter dan we dachten, want hij heeft als het ware een fiks aantal politici “op de loonlijst” staan. Ze staan dan niet letterlijk als werknemer van Soros in de boeken, maar komen wel voor op de lijst van Soros, waarop deze mensen worden vermeld als trouwe bondgenoten in het Europese Parlement.

Voor wie niet weet wat de Open Society Foundation is, hierna een klein stukje uit een eerder artikel:

Als er iemand is die doorziet waar George Soros mee bezig is, dan is het wel de Russische president Poetin. In een eerder artikel legt Klokkenluider en voormalig economic hitman John Perkins uit hoe dat in z'n werk gaat en wat de doelstellingen kunnen zijn.

Niet alleen zal Poetin Soros met alle liefde arresteren mocht hij de kans krijgen, maar hij heeft inmiddels ook de organisaties van Soros uit Rusland verbannen. 

In een nieuwe aanval op niet-gouvernementele organisaties heeft Rusland de pro-democratische ngo van miljardair George Soros in de ban gedaan. Wie in Rusland nog zaken doet met de Open Society Foundations riskeert een gevangenisstraf van zes jaar.

Op deze Soros lijst staan 226 Europarlementariërs van allerlei mogelijke partijen met onder andere namen zoals Guy Verhofstad en Martin Schulz. Als je bedenkt dat het totale Europese Parlement bestaat uit 751 leden, dan betekent dat, dat het Soros personeel een derde van het totale parlement in handen heeft.

Daarnaast zitten zijn trouwe aanhangers natuurlijk ook in allerlei Europese Commissie zoals tenminste 30 van hen actief zijn in The European Commission of Migration and Home Affairs die zich onder andere beijvereren voor het verplicht stellen van opnemen van vluchtelingen.

De lijst van politici wordt dan ook de Soros lijst genoemd en het verklaart ook het feit dat op Europees niveau allerlei besluiten worden genomen die keihard indruisen tegen de belangen van de bevolking. Het antwoord heet simpelweg: corruptie. De mensen op de Soros lijst doen hun uiterste best om te strijden tegen politici die opkomen voor de belangen van hun eigen volk.

Waarmee dan maar weer eens wordt aangetoond dat de Europese een farce is van de bovenste plank en dat het Europese machtssysteem wordt gebruikt als werktuig van hen die werkelijk de touwtjes in handen hebben.

Uiteraard is ook ons land goed vertegenwoordigd op de Soros lijst. Als je volgende keer bij Europese “verkiezingen”  op één van deze lui stemt, dan weet je dat het een Soros medewerker is.

Dennis de Jong 

Sophie in't Veld 

Agnes Jongerius 

Anne-Marie Mineur 

Kati Piri 

Judith Sargentini 

Marietje Schaake 

Johannes Cornelis van Baalen 

Cora van Nieuwenhuizen 

Lambert van Nistelrooij

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
200835094 facca8f89f politiestaat

Ramadan – Politie Apeldoorn ronselt ongelovige jongeren voor iftar

AVIdemo

Rutte III wil enorm bewapeningsprogramma