in , ,

De ultieme slachtofferrol voor Mark Rutte: een Mocro maffia aanslag hoax

Zo bedachten de spindoctors al lurkend aan een whisky en sigaar toen ze met Mark Rutte en zijn vriend Jort Kelder om tafel zaten.

We hebben dit spel al vaker gespeeld en onze media weten hoe ze zo’n hoax in scene moeten zetten. Die hele Mocro maffia hoax wordt ook door de massa als zoete koek gelsikt“.

En zo ontstond het idee om Mark Rutte de bedreigde status te geven.

‘Premier Mark Rutte in viezier criminelen’ zo kopte de Telegraaf vanochtend. Dat werkt altijd goed, want zo maak je het slachtoffer tot held en breng je de massa in de verontwaardigde status van ‘over de doden niets dan goeds’ en ‘wat was het toch een doortastend mens’.

Demissionair premier Mark Rutte heeft zware beveiliging na signalen dat hij mogelijk doelwit is van een aanslag of ontvoering. De minister-president wordt extra beveiligd door speciaal getrainde politiemensen van de Dienst Koninklijke en Diplomatieke Beveiliging (DKDB). De dreiging komt uit de hoek van de georganiseerde misdaad.

Als alle big data laten zien dat het volk van terroristen* Rutte en De Jonge af wil, kun je een filmscript uitrollen en beginnen met het geloofwaardig optuigen van de aanslaghoax.

Maak de leugen groot, herhaal het vaak en iedereen zal het geloven.

Schakel politiebewaking in; zet je zelfgeschapen Mocro maffiapionnen in om de dreiging uit te voeren; laat John de Mol de greescreen en deepfakes doen en klaar is Kees. Als je Rutte de bedreigde zieligheidsstatus geeft durft niemand meer te eisen dat hij moet opstappen.

Gooi alle registers open jongens! Inclusief namen en beelden van vermeende daders van beveiligingscamera’s of telefoons als gecreëerd fake news bewijs plus deepfake personages of Gladio opgeleide proxy-criminelen (zoals we Al Qaïda, Mudjahedin en IS proxylegers hebben): de proxy Mocro maffia.

We kennen de trukendoos …..

Lees verder bij de bron: Martin Vrijland

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
huis geld 1552904661

Rutte’s uitverkoop: Huizenopkoopbedrijf Blackstone betaalt 0,0 belasting

kgltfcgfc28

Hierom mogen opsporingsambtenaren niet meewerken aan de QR Apartheid staat! Is ‘Befehl ist Befehl’ ?