in ,

De Wondere Wereld van Rutte 3

rutte

En daar zijn we dan. Het rariteitenkabinet van Rutte 3 is uit de formatie-blackbox komen rollen: “Wantrouwen in de Toekomst.” En om Rutte 3 überhaupt mogelijk te maken moest Minister Hennis snel nog even door de WC getrokken worden. En met de vrijheid neergeknuppeld, meer grootbedrijf, meer belasting, meer EU, het opdoeken van referendum-inspraak en de eindeloze geheimhouding troef, belooft het weer een mooie regeringsperiode te worden…

Het rariteitenkabinet: onze D66 MinBuza draagt een hoofddoek en uiteraard de nieuwe Minister Justitie die houdt van weddenschapjes, politiek draaienhet hele stemvolk analfabeten noemen. En dan hebben we er nog slechts twee bekeken. Ja, kabinetsformatie zijn “een zwak punt in onze democratie”. Joh, zou je denken?

Met immer meer EUmeer propaganda en vooral minder inertie en dus meer pro-Grootbedrijf, met dus meer Grootbedrijf, met technocratische (dus ongekozen) klimaatdoelen, klimaatmisleiding voor het grootbedrijf op uw kosten. En eindelijk gelukt weer een o-zo-gewenste BTW-verhoging. De burger moet dokken, dus minder hypotheekrenteaftrek in combinatie met meer belasting op je (deels) afgeloste huis. En uiteraard immer meer en meer immigrantenAlles magalles moetwe hebben het er maar druk meemet die symptoombestrijding. En oh de ironie. En maar juichen voor de bühne onderweg naar de volgende crash.

De eerste wet van Rutte 3 het volk de mond snoeren. De eerste wet die sneuvelt is alvast die van inspraak, het raadgevend referendum is doodVrijheid is tegenwoordig uiteraard gewoon ongewenst en verboden. Privacy idem. Maar zolang de identiteitspolitiek maar onbelemmerd uitgevoerd wordt. Openheid van bestuur is overleden en direct morsdood. Eindeloze leugens en misleiding als standaard manier van werken. Ondertussen verloopt de militarisering van de EU voorspoedig. En laten we het eens niet hebben over Las Vegas. The X-Files beschreef het in 2015 eigenlijk best goed.

Rutte 3: “Lang leve de EU!”

De EU, het grootbedrijf en de belangen van de burger. Zo ook Rutte 3. De EU is er vooral ook voor de migranten, en Rutte 3 is er voor de EU. Rutte gaat 100% voor de EUMaak je borst dus maar nat en grijp ook meteen je portemonnee. De EU gaat ons binnenkort nog eens 100 miljard kosten. En ook voor vrijheid, voorspoed, democratie en inspraak hoef je niet naar de EU te kijkenNigel Farage (Europarlement) heeft weer een goed punt. We zijn het EU Openbaar Ministerie ingerommeld en nu zelfs een stichtend lid blijken van de Europese Federale Politie, de European Gendarmerie Force. Een cadeautje van het CDA, regeert nu weer mee, Nederland blijkt inderdaad 100% Pro EU. En de EU is er uiteraard niet voor u.

En vergis je niet, de Europese Federale Politie is opgericht om binnenkort Nederlanders te sturen naar andere lidstaten, bijvoorbeeld Spanje, om aldaar de bevolking in Catalonië naar huis te knuppelen als de EU niet wil dat Cataloniërs ergens over gaan stemmen. De Federale Politie is er om de federatie (EU) te beschermen, niet voor uw vrijheid, veiligheid en voorspoed. We zagen het reeds aangekondigd in Griekenland. We zien het steeds weer uitgebreid aangetoond in de VS. Leer van de VS, de EU is de “nieuwe VS”, het wordt ingericht naar corrupt en falend voorbeeld van de VS. De VS is al lang geen functionerende democratie meer, en de EU is dat ook nooit geweest. De EU, ondertussen, vindt zichzelf geweldig.

Voldoende materiaal en geïnteresseerde burgers dus voor de wereld van het Alternatieve Nieuws? Toch niet…

Lees ook eens verder bij de Bron: Lang Leve Europa!

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
screenshot 563

Natiestaat onder vuur: Italië staan morgen twee referenda over autonomie te wachten

droogte yay

De belofte van geo-engineering is een misvatting