in , ,

Dit is de ware bedoeling om elk kind ter wereld te vaccineren tegen een virus dat hen niet zal schaden

infuse 2018 graphic source

Bill Gates’ Gavi Vaccine Alliance publiceerde in 2018 een document over hun INFUSE-programma dat verplichte lectuur zou moeten zijn voor alle ouders van jonge kinderen. Dit document zal gegarandeerd een pauze inlassen bij elke ouder die overweegt het advies op te volgen van Dr. Anthony Fauci, de lokale schoolverpleegster of de door de overheid voorgeschreven kinderarts die erop aandringt dat hun kind wordt ingeënt, schrijft Leo Hohmann.

Het document werd meer dan een jaar gepubliceerd voordat iemand van Covid-19 had gehoord en verklaart waarom Fauci, Gates en de corrupte regering van de VS er zo op gebrand zijn deze “vaccins” in de lichamen van steeds jongere mensen te krijgen.

Fauci, een jarenlange medewerker van Gates die in de leiderschapsraad zit van de Decade of Vaccines Collaboration van de miljardair, begon een jaar geleden met zich te concentreren op het inenten van 65-plussers met de nieuwe en zeer experimentele op genen gebaseerde Covid-“vaccins”. Nu dringt hij inmiddels aan op de injecties voor vijfjarigen, terwijl hij suggereert dat hij ze graag tegen de lente van 2022 aan zuigelingen en peuters zou zien worden gegeven.

De Gavi Alliance, die onder de regering van voormalig president Trump 1,16 miljard dollar aan belastinggeld heeft ontvangen, werkt samen met het World Economic Forum, de Verenigde Naties, de Gates Foundation en andere globalistische organisaties om te pleiten voor de invoering van een geregistreerde, verifieerbare, digitale ID voor elk kind in de wereld.

Deze ID zal worden gekoppeld aan de vaccinatiestatus van elk kind.

In Gavi’s document van 5 pagina’s over INFUSE staat het volgende [zie volledig PDF-document hieronder]:

“Stelt u zich eens een toekomst voor waarin alle kinderen toegang hebben tot levensreddende vaccins, ongeacht waar ze wonen – een toekomst waarin ouders en gezondheidswerkers ervoor zorgen dat ze op tijd worden ingeënt, een toekomst waarin ze hun eigen digitaal opgeslagen gezondheidsdossier hebben dat niet verloren kan gaan of gestolen kan worden, een toekomst waarin elk kind (en elke ouder) dankzij dit dossier toegang heeft tot een bankrekening, naar school kan gaan, toegang heeft tot diensten en uiteindelijk een leven van voorspoed kan opbouwen, ongeacht geslacht, economische of sociale status. Deze toekomst is vandaag mogelijk. Met de recente vooruitgang in de digitale technologie die doeltreffender manieren mogelijk maakt om geboorten te registreren en te identificeren en identiteitsbewijzen en authenticatie te verstrekken om toegang te krijgen tot diensten, staan we op het punt een gezondere en meer welvarende toekomst te creëren voor de meest kwetsbare kinderen ter wereld.”

U kunt de pdf “INFUSE – Oproep tot innovatie” HIER downloaden

Laat u niet in verwarring brengen door het stukje over “bouwen aan een gezondere en meer welvarende toekomst”. Dat is slechts schijn. Dit gaat allemaal over het verzamelen van gegevens en heeft niets te maken met gezondheid.

Het werkelijke doel achter de historische, nooit eerder vertoonde drang om de jongsten te vaccineren, zelfs tegen ziekten als Covid die voor hen geen bedreiging vormen, is de huidige generatie kinderen in te passen in het bloeiende wereldwijde digitale identiteitssysteem. Wanneer zij volwassen zijn, zullen zij er zo aan gewend zijn te worden gevolgd en gecontroleerd dat de meesten niet eens meer in staat zullen zijn de waarschuwingen uit het verleden over het verlies van privacy te begrijpen. Zij zullen worden geconditioneerd om zich comfortabel te voelen met wat vroegere generaties zouden beschouwen als verstikkende technocratische controle over hun leven.

Benieuwd naar de veiligheid en werkzaamheid van Covid-injecties voor kinderen en jongeren? Bekijk het 15 minuten durende video-interview met kinderarts Dr. Angelina Farella.

Gavi beschrijft een wereldwijd ID-systeem dat, zoals het zelf toegeeft, persoonlijk identificeerbare informatie zal bevatten over de opleiding, gezondheid, financiële gegevens en koopactiviteit van elke persoon.

“In 2018 roept Gavi via INFUSE op tot innovaties die gebruik maken van nieuwe technologieën om het identificatie- en registratieproces te moderniseren van de kinderen die het meest behoefte hebben aan levensreddende vaccins.”

Bovenstaande verklaring is in lijn met VN-doelstelling 16.9 voor duurzame ontwikkeling, die oproept tot een gedigitaliseerde wettelijke identiteit voor alle mensen wereldwijd, inclusief geboorteregistratie, tegen 2030. Hiervoor moeten biometrische gegevens van elk individu worden verzameld en voor altijd in de cloud worden opgeslagen.

Gavi wijst op het gebruik van nieuwe technologieën.

Op een gegeven moment zullen hier waarschijnlijk ook subdermale quantumdot-vaccins bij komen, die kunnen worden toegediend via door Gates gefinancierde technologie die is ontwikkeld aan het Massachusetts Institute of Technology. Deze technologie maakt het mogelijk medische informatie onder de huid op te slaan met behulp van micronaalden.

De onzichtbare inkttatoeage bevat kwantumstippen die niet groter zijn dan een paar nanometer en die een QR-code vormen die alleen zichtbaar is wanneer hij wordt verlicht door het infrarode licht van een mobiele telefoon-app.

In december 2019 berichtte Free West Media:

“Robert S. Langer en zijn team van het MIT hebben een techniek ontwikkeld en gepatenteerd om transdermale patches te gebruiken om mensen met onzichtbare inkt te markeren en zo onderhuids medische en andere informatie op te slaan. Het onderzoek werd gefinancierd door de Bill and Melinda Gates Foundation en het Koch Institute for Integrative Cancer Research.” [Bold toegevoegd.]

Deze technologie gaat over zoveel meer dan vaccinaties. Dit is een manier om elk menselijk wezen digitaal te markeren en een allesomvattend dossier van persoonlijke informatie te ontwikkelen dat elk individu zal volgen van de wieg tot het graf, waarbij niets van dit alles is vrijgesteld van de nieuwsgierige ogen van de Grote Regering en haar bedrijfspartners.

Maar geloof deze verslaggever niet op zijn woord.

Onder “TOEGANG TOT ANDERE DIENSTEN“, op de onderstaande grafiek, onthult Gavi de echte reden waarom het er zo op gebrand is tientallen vaccins in de armen van kinderen, tieners en jonge volwassenen te krijgen.

infuse 2018 graphic source

In het nieuwe technocratische beestensysteem vertegenwoordigt informatie macht, net zoals geweren en tanks macht projecteerden in het pre-digitale tijdperk.

De plannen van Gates om onze baby’s, peuters en tieners digitaal te “registreren” is eenvoudigweg de poort voor globalistische roofdieren om volledige heerschappij uit te oefenen over elk aspect van hun toekomstige volwassen leven. Voeg daarbij de inhoud van de genetisch modificerende mRNA-injecties en het uiteindelijke doel lijkt niet alleen grotere controle over de volgende generatie uit te oefenen, maar hen ook minder menselijk te maken.

Gavi beschrijft de verreikende tentakels van een nieuw mondiaal ID-systeem dat het samen met Gates, het World Economic Forum, de Rockefeller Foundation en een groot aantal andere globalistische machtscentra aan het opbouwen is, zonder blikken of blozen als volgt:

“Naarmate het kind opgroeit, kan de digitale gezondheidskaart voor kinderen worden gebruikt om toegang te krijgen tot secundaire diensten, zoals de basisschool of financiële diensten, en zo dienen als basis voor een breed erkende digitale identiteit.”

Dit systeem zal uiteindelijk vereist zijn voor deelname aan alle aspecten van de samenleving – gezondheid, onderwijs, bankieren, rijbewijzen, kopen en verkopen – allemaal verpakt in een geïntegreerde, geglobaliseerde digitale identiteitskaart die roofzuchtige technocraten in staat stelt om tijdens je levensreis alle gegevens te grijpen die ze nodig hebben.

Als het de belanghebbenden met de juiste bevoegdheden niet bevalt wat zij zien – als uw sociale kredietscore te laag is – kunnen zij uw bankrekening “programmeren” om uw toegang tot het nieuwe digitale geld af te sluiten, of de beschikbaarheid van uw geld beperken tot bepaalde plaatsen en tijden.

Het is niet verrassend dat Gavi ook verbonden is met een ander globalistisch initiatief dat door Gates wordt gefinancierd – de ID2020 Alliance – die onder zijn “wereldwijde partners” de Rockefeller Foundation, Microsoft en Accenture telt.

In een subparagraaf van het vijf pagina’s tellende document getiteld “OPPORTUNITY” stelt Gavi:

“Volgens de ID2020 Alliance – een publiek-privaat partnerschap waar Gavi deel van uitmaakt – zou het gebruik van digitale gezondheidskaarten voor kinderen de dekkingsgraad rechtstreeks kunnen verbeteren door te zorgen voor een verifieerbaar, nauwkeurig dossier en door ouders ertoe aan te zetten hun kinderen voor een volgende dosis binnen te brengen. Vanuit het oogpunt van de ouders kunnen digitale dossiers het gemakkelijk maken om de vaccins van een kind te volgen en onnodig papierwerk te elimineren. En wanneer kinderen opgroeien, kan hun digitale gezondheidskaart worden gebruikt om toegang te krijgen tot secundaire diensten, zoals de basisschool, of om het proces van het verkrijgen van alternatieve geloofsbrieven te vergemakkelijken. Afhankelijk van de behoeften en de bereidheid van het land kan de digitale gezondheidskaart de eerste stap worden naar een wettelijke, algemeen erkende identiteit”.

De impact van deze technologie op de samenleving zal duizelingwekkend zijn.

En de technocraten bij Gavi zien geen andere uitweg voor elk kind.

Bovenstaande grafiek merkt op, op een nogal sinistere toon, dat geen enkel kind ontsnapt aan de technocratische tirannie wanneer wordt gesteld:

“Innoverende digitale technologieën zijn nodig in alle stadia van de immunisatiewaardeketen om ervoor te zorgen dat elk kind wordt bereikt met alle aanbevolen vaccins.”

Gavi gaat er prat op dat het “meer dan 13 miljoen sterfgevallen heeft voorkomen” door immunisatie te verstrekken aan kinderen in arme landen over de hele wereld. Wat je in geen van hun documenten zult vinden, is dat hun grootste particuliere financier, Bill Gates, met zijn experimentele injecties ook tienduizenden kinderen in India en andere landen heeft gedood, gesteriliseerd en permanent beschadigd.

Het wordt tijd dat Amerikaanse politici, of zij nu Republikein of Democraat zijn, ter verantwoording worden geroepen voor hun financiering van globalistische, roofzuchtige organisaties zoals Gavi met miljarden aan geld van de Amerikaanse belastingbetaler. Zelfs als je gelooft dat we kinderen een dienst bewijzen door voortdurend meer vaccins in hun kleine lichaampjes te pompen, hoe rechtvaardig je dan dat we het almaar groeiende vaccinatieschema gebruiken als een poort naar een wereldwijde digitale identiteit voor iedereen?

Lees verder bij de bron: Frontnieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
belasting 1

Corona-logica: Belastingdienst krijgt miljoenen boete voor toeslagenaffaire, betaald door de belastingbetaler

oepsganda 696x405 1

Waarschuwing: verdere ineenstorting van het vaccinverhaal