in , ,

Waarschuwing: verdere ineenstorting van het vaccinverhaal

oepsganda 696x405 1

Dat de vaccins die wereldwijd onder de bevolking worden ingespoten nutteloos zijn en niet werken tegen het Coronavirus wordt steeds meer en op verschillende manieren erkend.

Het Kennedy Center bijvoorbeeld eist dat alle deelnemers aan zijn jaarlijkse Honors Gala, dat dit weekend zal plaatsvinden, een negatieve test laten zien, ook al eist het Center dat iedereen gevaccineerd is, meldt Vasko Kohlmayer.

Dit is een directe erkenning van het feit dat de vaccins de aanwezigen niet beschermen tegen besmetting.

Zwitserland eist nu dat zowel gevaccineerde als niet-gevaccineerde reizigers een test ondergaan bij aankomst uit een lange lijst van landen.

Ook dit is een erkenning dat de vaccins geen bescherming bieden tegen infectie.

Het Verenigd Koninkrijk begint vandaag met de toediening van de vierde Covid-prik. Dit in minder dan een jaar!

Dit is een ontnuchterende erkenning dat de vorige drie injecties geen afdoende bescherming tegen het Coronavirus hebben opgeleverd.

Tussen de tweede en derde vaccinatie zaten zes maanden. Het interval tussen de derde en vierde inenting is nu drie maanden. Hoe lang denkt u dat de viervoudig geprikte beschermd zullen zijn? Wat zal het interval zijn tussen de vierde en de vijfde prik?

Het is nog geen zes maanden geleden dat het verhaal van “de wonderbaarlijk effectieve vaccins die ons tegen het virus zullen beschermen en een einde aan de pandemie zullen maken” nog werd gepropageerd.

Nauwelijks drie maanden geleden beweerden Big Pharma en hun medewerkers in het wetenschappelijk establishment nog dat het ging om “de pandemie van de ongevaccineerden”.

Nog maar een paar weken geleden beweerden zij nog dat …..

Lees verder bij de bron: DissidentNL

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
infuse 2018 graphic source

Dit is de ware bedoeling om elk kind ter wereld te vaccineren tegen een virus dat hen niet zal schaden

fyc7KyBr7KA

Doe mee met de aangifte tegen Hugo de Jonge wegens bedreigende en beledigende uitlatingen richting ongevaccineerden