in , , ,

Dit kan de kans zijn om geen dure zorgverzekering meer te moeten betalen

Iedere maand opnieuw betaal je een aanzienlijk bedrag aan zorgverzekering en ogenschijnlijk heb je daarin geen enkele keuze.

Niets is minder waar, want wanneer jij dat niet wilt, kan je ook het nieuwe jaar op een volkomen legale manier beginnen zonder zorgverzekering.

Er wordt in ons land heel wat verplicht gesteld. Zo vertelt de overheid ons dat we verplicht zijn om een zorgverzekering af te sluiten. Doen we dat niet, dan eindig je ongevraagd toch bij een zorgverzekeraar en staan ze in no time op de stoep om achterstallige zorgpremie te incasseren.

Waarbij de idiote situatie bestaat dat jij wordt gedwongen om een zorgverzekering te betalen die je niet vrijwillig hebt afgesloten.

Iemand die dit alles met succes heeft aangevochten bij de en daarin ook gelijk heeft gekregen is Jordy Zwarts, oprichter van de Nationale Bond tegen Overheidszaken. Wij hebben hier eerder een uitgebreid artikel over geschreven waarin de achtergronden van deze zaak worden uitgelegd en nu krijgen we van een lezer (dank10 het volgende bericht:Kijk vanaf hier…

Hij verwijst dan naar de volgende waarin Jordy Zwarts vanaf ongeveer minuut 9 uitgebreid vertelt over hoe hij erin is geslaagd om op een volkomen legale manier de verplichte zorgverzekering aan te vechten.

De lezer gaat dan verder met:

Hij betaald al 12 jaar geen zorgverzekering en dat zonder boetes. Hij is de eerste in die dit gedaan heeft en zodoende ervaring opgedaan om dit nu ook voor de rest van de mensen te doen. Je kunt je voor 31-12 nog inschrijven om voor 2020 niet meer te betalen.

Hij maakt gewoon slim gebruik van de handelswetgeving (Lex Mercatoria), net als waar Cal Washington gebruik van maakt.

En dan is er succes! We hebben duidelijk ….

Lees verder bij de bron: Niburu.co

Rechtszaak afschaffing verplichte zorgverzekering

Einde ‘verplichte' illegale Zorgverzekering

Geen zorgverzekering? Sinds deze maand heeft iedereen recht op noodzakelijke medische zorg, ook niet spoedeisend

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Polio-vaccin veroorzaakt Polio! Dit keer is Zambia aan de beurt – 37 gevallen dit jaar wereldwijd geïdentificeerd

Belastingplan 2020: Huurders, ouderen en lage inkomens wederom de dupe