in , , , , , ,

Documentaire “Secret Ingredients” gratis te zien tot 22 mei

Secret Ingredients

“Secret Ingredients” is een belangrijke en heeft de potentie om een enorme impact te hebben op je en ook op de wereld waarin we leven. Hij is tot 22 mei gratis te bekijken.

“Onvruchtbare stellen krijgen kinderen, huiduitslag en allergieën die verdwijnen, mist in het hoofd verdwijnt, kankerpatiënten krijgen verlichting en zelfs autistische kinderen laten verbluffende verbeteringen zien.”

Als je geen tijd hebt om de hele film te bekijken, bekijk dan op zijn minst de trailer van drie minuten. Na het bekijken van “Secret Ingredients” veranderden veel kijkers instant hun dieet.

Toen Karen Slusher met haar twee kinderen ‘Secret Ingredients' bekeek, was hun reactie niet wat je van tieners zou verwachten. Toen ze eenmaal de over eten en ziekte leerden, raakten ze eigenlijk boos op hun moeder omdat ze niet- in huis had toegelaten. Alle drie grepen ze vuilniszakken en verhielpen de situatie – lees, gooiden alle niet-biologische etenswaren weg.

De bekroonde documentaire van Jeffrey Smith en Amy Hart heeft overal soortgelijke keukenavonturen geïnspireerd en lijkt de unieke status te hebben bereikt als de snelste motivator voor een biologische levensstijl.

Een diëtiste zei: “Deze film is een levensveranderende, gezondheidsbevorderende must-see voor iedereen die eet.”

Je kunt het nu bekijken door naar deze webpagina te gaan.

Lees verder bij de bron: Earth Matters

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pinokkio 1558268480

Premier “elke dag een nieuwe leugen”: ‘Geen extra geld naar organisatie Songfestival’

timmermansjourova 2048x1220 750x430

Europeanen de HSL-trein in gejaagd: Frans Timmermans wil vliegen binnen Europa verbieden