in , , , , ,

Europeanen de HSL-trein in gejaagd: Frans Timmermans wil vliegen binnen Europa verbieden

Roomser dan de paus, in dit geval linkser dan linksgroen: Frans Timmermans, van de in ons eigen land gemarginaliseerde PvdA, die echter zeker weet de volgende EU-president te worden, wil dat alle vluchten binnen tot 1500 kilometer afstand worden verboden. De drastische stappen waarmee links de vooruitgang en beschaving in Europa wil afbreken en ons lijkt te willen terugvoeren naar de Middeleeuwen worden almaar absurder.

Zelfs de linksgroenen in Europa gaat een verbod te ver, en dat wil wat zeggen. Ook stellen zij een kortere afstand, te weten 1000 km. voor, waarbinnen vliegreizen sterk moeten worden ontmoedigd.

Madrid, Napels en Stockholm straks weer vrijwel onbereikbaar

Vanaf Schiphol betekent Timmermans plan dat vluchten naar Madrid, Napels, Stockholm en Belgrado worden verboden, en met de trein gereisd moet worden. Om dat sneller –correctie: minder trager- te laten verlopen wil Timmermans eerst overal HSL-lijnen aanleggen. Dat kost monstrueus veel , en in Nederland zien we aan de vele mankementen en vertragingen op slechts luttele kilometers tussen en wat voor ‘succesverhaal’ dat kan gaan worden.

De EVP fractie (christendemocraten) vinden een verbod te ver gaan, al willen ook zij proberen zoveel mogelijk mensen uit het vliegtuig en in de trein te krijgen, onder andere door het vliegen (veel) duurder te maken.

‘Mensen worden alleen maar kwaad als alles duurder en onvrijer wordt’

‘Verboden zijn de meest fantasieloze vorm van klimaatbeleid,’ bekritiseerde de leider van de Duitse liberale FDP, Christian Lindner, de plannen. ‘Met steeds meer verboden zal men het klimaat niet gaan redden, maar enkel de mensen kwaad maken, omdat alles duurder en onvrijer wordt.’

Onder leiding van Brussels welvaart-afbrekende beleid door massa immigratie en dit soort absurde klimaat/ maatregelen is Europa dus hard op weg zich in de toekomst aan te sluiten bij de Derde Wereld.

Vermoedelijk zal men daar in China, Amerika, en het overgrote deel van de rest van de wereld heel hard om lachen, want onze vaste lezers weten allang dat het voor de afgod van de Europese elite, ‘het klimaat’, werkelijk geen enkele zin heeft.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ster
2 jaren geleden

Ik vind dat om met de trein naar buitenland te reizen, veel goedkoper moet zijn. Of in het buitenland je kaart boeken bv. Duitsland tegen goedkoper tarief. Dat kan. Maar laat het vrij om per vliegtuig te vliegen binnen Europa. Ik kies voor lange afstanden sowieso het vliegtuig.
(wel een goed vliegtuig….)

Typisch Frans
2 jaren geleden

Het is typisch voor een totalitair regime om onmiddellijk dingen te verbieden. Dat is dus de EU. Deze Frans van wie ik nooit gehoord heb als iemand die kennis van veel zaken heeft roept iets en wil dat onmiddellijk daaraan een verbod vastknopen.
Het klopt dat China een flink stuk HSL heeft aangelegd maar dat was in een land wat onontgonnen was.
Op zich geen slecht idee. Maar in een bewoond gebied wordt dat moeilijker en vooral veel duurder.

Is vliegen dan zo slecht? Of kost het erg veel brandstof?
Beide nee. Alleen staan de burgers langer op de luchthaven dan dat ze in het vliegtuig zitten vanwege de krankzinnige controles … die nergens voor nodig zijn …. want de terroristen zijn de USA zelf.
Duur in brandstof? Ook niet en vooral niet als we Thorium gebruiken wordt het verhaal nog vele malen mooier.

Maar er is nog iets wat vergeten wordt. Antizwaartekracht systemen zijn bij de geheime defensie afdeling van de USA uitvoerig bekend, alleen is de bevolking onwetend gehouden. Niets ligt meer voor de hand om geheime technologie van de SSP (Secret Space Program) vrij te geven voor de burgers van deze aarde. En dan wordt vliegen nog vele malen gemakkelijker zonder lange start en landingsbanen en kunnen containers van passagiers onder een Antigravity module worden gehangen en snel van A naar B worden getransporteerd.
Dus Frans moet eerst nog even vragen bij US Defensie.

Documentaire “Secret Ingredients” gratis te zien tot 22 mei

‘Schaf Eerste Kamer af, het is een partijkartel op poten’