in , , , , ,

Europeanen de HSL-trein in gejaagd: Frans Timmermans wil vliegen binnen Europa verbieden

Roomser dan de paus, in dit geval linkser dan linksgroen: Frans Timmermans, van de in ons eigen land gemarginaliseerde PvdA, die echter zeker weet de volgende EU-president te worden, wil dat alle vluchten binnen Europa tot 1500 kilometer afstand worden verboden. De drastische stappen waarmee links de vooruitgang en beschaving in Europa wil afbreken en ons lijkt te willen terugvoeren naar de Middeleeuwen worden almaar absurder.

Zelfs de linksgroenen in Europa gaat een verbod te ver, en dat wil wat zeggen. Ook stellen zij een kortere afstand, te weten 1000 km. voor, waarbinnen vliegreizen sterk moeten worden ontmoedigd.

Madrid, Napels en Stockholm straks weer vrijwel onbereikbaar

Vanaf Schiphol betekent Timmermans plan dat vluchten naar Madrid, Napels, Stockholm en Belgrado worden verboden, en met de trein gereisd moet worden. Om dat sneller –correctie: minder trager- te laten verlopen wil Timmermans eerst overal HSL-lijnen aanleggen. Dat kost monstrueus veel , en in zien we aan de vele mankementen en vertragingen op slechts luttele kilometers tussen Amsterdam en wat voor ‘succesverhaal’ dat kan gaan worden.

De EVP fractie (christendemocraten) vinden een verbod te ver gaan, al willen ook zij proberen zoveel mogelijk mensen uit het vliegtuig en in de trein te krijgen, onder andere door het vliegen (veel) duurder te maken.

‘Mensen worden alleen maar kwaad als alles duurder en onvrijer wordt’

‘Verboden zijn de meest fantasieloze vorm van klimaatbeleid,’ bekritiseerde de leider van de Duitse liberale FDP, Christian Lindner, de plannen. ‘Met steeds meer verboden zal men het niet gaan redden, maar enkel de mensen kwaad maken, omdat alles duurder en onvrijer wordt.’

Onder leiding van Brussels welvaart-afbrekende beleid door massa en dit soort absurde klimaat/ maatregelen is Europa dus hard op weg zich in de toekomst aan te sluiten bij de Derde Wereld.

Vermoedelijk zal men daar in China, Amerika, en het overgrote deel van de rest van de wereld heel hard om lachen, want onze vaste lezers weten allang dat het voor de afgod van de Europese elite, ‘het klimaat’, werkelijk geen enkele zin heeft.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Documentaire “Secret Ingredients” gratis te zien tot 22 mei

‘Schaf Eerste Kamer af, het is een partijkartel op poten’