Europeanen de HSL-trein in gejaagd: Frans Timmermans wil vliegen binnen Europa verbieden

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Ster schreef:

  Ik vind dat om met de trein naar buitenland te reizen, veel goedkoper moet zijn. Of in het buitenland je kaart boeken bv. Duitsland tegen goedkoper tarief. Dat kan. Maar laat het vrij om per vliegtuig te vliegen binnen Europa. Ik kies voor lange afstanden sowieso het vliegtuig.
  (wel een goed vliegtuig….)

 2. Typisch Frans schreef:

  Het is typisch voor een totalitair regime om onmiddellijk dingen te verbieden. Dat is dus de EU. Deze Frans van wie ik nooit gehoord heb als iemand die kennis van veel zaken heeft roept iets en wil dat onmiddellijk daaraan een verbod vastknopen.
  Het klopt dat China een flink stuk HSL heeft aangelegd maar dat was in een land wat onontgonnen was.
  Op zich geen slecht idee. Maar in een bewoond gebied wordt dat moeilijker en vooral veel duurder.

  Is vliegen dan zo slecht? Of kost het erg veel brandstof?
  Beide nee. Alleen staan de burgers langer op de luchthaven dan dat ze in het vliegtuig zitten vanwege de krankzinnige controles … die nergens voor nodig zijn …. want de terroristen zijn de USA zelf.
  Duur in brandstof? Ook niet en vooral niet als we Thorium gebruiken wordt het verhaal nog vele malen mooier.

  Maar er is nog iets wat vergeten wordt. Antizwaartekracht systemen zijn bij de geheime defensie afdeling van de USA uitvoerig bekend, alleen is de bevolking onwetend gehouden. Niets ligt meer voor de hand om geheime technologie van de SSP (Secret Space Program) vrij te geven voor de burgers van deze aarde. En dan wordt vliegen nog vele malen gemakkelijker zonder lange start en landingsbanen en kunnen containers van passagiers onder een Antigravity module worden gehangen en snel van A naar B worden getransporteerd.
  Dus Frans moet eerst nog even vragen bij US Defensie.

Heb jij er iets over te zeggen?