in

Doodeng: lespakket bereidt Nederlandse scholieren voor op chip in lijf

In september vorig jaar kregen scholieren van koningin Maxima te horen hoe belangrijk het is om te leren over . Ze zei: “Kunstmatige intelligentie gaat ons leven en wat we voor werk willen doen veranderen.”

De scholieren maakten kennis met kunstmatige intelligentie tijdens een les van de Nationale AI-cursus Junior, een gratis pakket dat onder andere is ontwikkeld door FutureNL.

Voorzitter van deze organisatie is miljardair Steven Schuurman. In de adviesraad vinden we onder meer prins Constantijn van Oranje en directeur van Microsoft Ernst Jan Stigter terug.

Tijdens de les krijg je een aantal stellingen voorgeschoteld. Je moet vervolgens ‘juist’ of ‘onjuist’ invullen. Bijvoorbeeld: ‘Je kunt slimmer worden met een chip in je hersenen’, of ‘met een usb-stick in je vinger heb je altijd en overal je bestanden bij je’..

Ook krijgen scholieren vragen voorgeschoteld zoals:

Over 20 jaar zijn ov-chipkaarten verleden tijd. Wil je met het openbaar vervoer reizen, moet je een chip in je arm laten plaatsen. Wil je dit niet, kun je geen gebruik meer maken van de trein, tram, metro en bus. Wat doe je?

Of:

Over vijftien jaar worden alle baby’s meteen na de geboorte gechipt ….

Lees verder bij de bron: ninefornews.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Glazen Bol
6 maanden geleden

Mijn toekomst beeld ziet er heel anders uit. Dat van die chips was niet zo’n goed idee vooral omdat de bobo’s en familie ze zelf niet hadden ….. Zij voelden zich hoog boven het volk verheven.
Ik zie in mijn glazen bol diverse vorstenhuizen en veel politici en NGO nitwits in GItmo in een klein kamertje ….
En er zijn daar heel, heel, heel veel kamertjes. En ik meen er ook een zekere Mark te herkennen … hij zag er slecht uit …. met een lange neus van het vele liegen …..

Gezondheidsverklaring medewerkers slachterij is fakemaatregel

De lucratieve markt in (anti-)covid paspoorten voor rijken