in ,

Doorbraak in rechtspraak rond stralingsrisico’s

Bestuursrechter erkent verhoogde gezondheidsrisico’s draadloze  ruim onder de blootstellingslimieten

Bericht van Wilma de Jong:

Lieve mensen,

In grote dankbaarheid richt ik mij, daags voor Kerstmis, tot jullie met geweldig nieuws! De bestuursrechter heeft mijn beroep gegrond verklaard[1]. Op basis van mijn beroepschrift[2] en de zitting van 20 oktober 2020[3], heeft de mij als belanghebbende aangemerkt en geoordeeld dat verhoogde gezondheids­risico’s, bij plaatsing van een antennemast op ongeveer 650 meter van mijn woning, niet kunnen worden uitgesloten.

Daarmee kunnen we spreken over een enorme doorbraak sinds burgers ruim twee decennia geleden bij de aandacht begonnen te vragen voor de gezondheidsrisico’s van antenne-installaties.

Anders gezegd, de bestuursrechter heeft ons, burgers, onze stem in het stralingsdebat teruggegeven. Een ‘Kerstkadootje’ dat ik jullie, daags voor Kerstmis, niet wilde onthouden.

Wat betekent deze uitspraak van de bestuursrechter?
Als het recht – dat uit dit vonnis spreekt – zegeviert, dan zal deze uitspraak een enorme impact hebben. Deze uitspraak betekent in ieder geval dat:

  1. Gemeenten gezondheidsbelangen van burgers die gevoelig zijn voor straling mee moeten wegen in hun lokale antennebeleid.

“De gezondheidsbelangen van omwonenden die gevoelig zijn voor straling dienen ook in de door verweerder te maken belangenafweging te worden betrokken.”

(ECLI:NL:RBGEL:2020:6702[4], conclusie 8, onder verwijzing (in overweging 4.2.) naar de uitspraak op mijn beroep: ECLI:NL:RBGEL:2020:6699 (overweging 4.4.)

  1. De (valse) veiligheidsclaim blootstellingslimieten ICNIRP van tafel is.

“Naar het oordeel van de rechtbank is het, alle argumenten, onder verwijzing naar wetenschappelijke literatuur, overziend, niet uitgesloten dat ook bij een veldsterkte die lager is dan 1 V/m, en dus ook in het geval van eiseres, sprake is van verhoogde gezondheidsrisico’s.”

(ECLI:NL:RBGEL:2020:6699, overweging 4.4.) Zoals jullie wellicht weten lopen de ICNIRP-blootstellingslimieten op tot 61 V/m (volt per meter).

Waaruit volgt dat:

Lees verder bij de bron: StralingsBewust.info


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Stop 5G !!!
3 maanden geleden

Dit is natuurlijk een goed bericht, maar ga er maar van uit dat de grote corporaties alles uit de kast zullen halen om door te gaan met het massaal neerzetten van zendmasten en door te gaan met het verhogen van de zendfrequentie. En dat alles vooralsnog nog steeds zonder dat een grondig wetenschappelijk rapport is overlegd waaruit blijkt wat de effecten op het menselijk lichaam zijn.

Voor de partijen achter de schermen als de NWO die een transhumanistische maatschappij voorstaan (bekijk de uitspraken van Claus Schwab van het WEF). Zoek ook op presentaties van o.a. Mark Steel die vertelt over de gevaren van 5G die een absoluut vitaal element vormen om de mensen direct of via smartphone direct aan AI te kunnen koppelen. Deze partijen gaan voor niets opzij anders dan met geweld. Deze partijen weten veel meer dan zij zeggen, maar zullen nooit aangeven wat zij weten en ook zullen zij nooit aangeven wat hun concrete plannen zijn.

In het verleden werd slechts gekeken naar de warmte produktie als gevolg van de EMS (electromagnatische straling) in bijvoorbeeld de hersenen. Die vereenvoudiging blijkt niet toelaatbaar. Mensen zijn een electrisch wezen en electrische stroompjes in de hersenen bepalen ons bestaan. Dat betekent dat 5G niet kan en mag worden uitgerold voordat allereerst volkomen duidelijk is hoe electromagnatisme uitwerkt op menselijk weefsel … en mogelijk zelfs nano deeltjes en zelfs nano chips in het bloed van mensen. We weten dat de NWO beschikt over die kennis en het is essentieel dat regeringen eisen dat rapporten overleged worden die omomstotelijk duidelijk maken dat EMS volkomen veilig is voor mensen. En daarmee is nog niet beantwoord de op zijn minst net zo belangrijke vraag waarvoor 5G gaat worden gebruikt. En dat is het punt van privacy …. een punt dat minstens zo belangrijk is als het punt van straling.

Lodewijk Asscher wist wél van de toeslagen noodkreten af!

Corona: Is de Lockdown gerechtvaardigd?