in

Download: Fire and Fury, boek Wolff over Trump

maxresdefault 2

Het boek van Wolff over Trump, is net uit en overal al als gratis pdf te downloaden. We weten niet of het de wraak van Trump is om dit zo gratis te publiceren zodat Wolff er minder aan verdient. Wel een eerste indruk over het boek.

Author(s): Michael Wolff
Genre: Literature & Fiction, Historical Fiction
Language: English
Year: 2018
Pages: 328 pages
File Size: 3.5 Mb
E-book Format: PDF, EPUB, MOBI, AZW, KF8, Kindle

=====================================

Download ►► https://tinyurl.com/y9otl8nl

Download ►► https://tinyurl.com/y9otl8nl

Download ►► https://tinyurl.com/y9otl8nl

Die eerste indruk is er een van: het kan niet waar zijn, dat er zoveel dommigheid mogelijk is op dat niveau. Vervolgens komt de realisatie dat het verschrikkelijk is dat zoveel macht bij elkaar komt en dus ook verkeerd gebruikt kan worden. En dan: blijkbaar zitten achter (alle) machthebbers, clubjes van belangen die het presidentschap als kans zien om hun doelen te realiseren: gedeeltelijk citaat:

Ailes. (voorheen de baas van Fox news) “But Trump would jump through hoops for Rupert. Like for Putin. Sucks up and shits down. I just worry about who’s jerking whose chain.”

“Donald Trump has got it. He’s Trump, but he’s got it. Trump is Trump,” affirmed Bannon (hoofdredacteur Breitbart) . “Yeah, he’s Trump,” said Ailes, with something like incredulity.

Toch even de volgende gedachte, waarmee ik Trump geenzins wil excuseren, maar ter overweging: Dat Trump zo in de hoek gezet wordt, terwijl hij (ook) dingen doet die hij vooraf heeft toegezegd die dwars tegen het politieke establishment ingaan en dat hij net zo makkelijk van adviseur verandert als een schoon shirt, zou er op kunnen wijzen dat het establishment geen grip op hem krijgt en nu alles uit de kast haalt om Trump zwart te maken.

Dat Trump zich open en bloot tegen deep government keert is een positieve ontwikkeling, dat hij daarom de meest gore en gemene dingen tegengeworpen krijgt (zaken die bij Hillary ook voorkomen, maar zwaar onderbelicht worden), geeft misschien wel aan dat deep government in paniek is en geen andere mogelijkheden ziet om de voor hun ongrijpbare? Trump te controleren.

Nogmaals dat is geen verdediging voor Trump, maar de vaststelling dat er veel te veel macht bij de overheden zit en dat we onze pijlen beter kunnen richten op het systeem achter Trump ( en Rutte, EU) dan op zijn fouten. Dus minder overheid, minder kans op dommigheden. maar angstig blijft het wanneer ongecontroleerde figuren zo veel macht krijgen, zo ook wanneer dat ongecontroleerde groepjes ambtenaren in Brussel of Den Haag zijn.

Lees ook eens verder bij de bron: Stop de Bankiers

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
img5a4f5e6fab7da

Politieagent: – Velen hebben geen idee hoe ernstig de situatie in Zweden is

paspoort terrorist

Luchtvaartmaatschappijen moeten passagiersgegevens gaan delen met de marechaussee