in , ,

Islam-gedram: Franse traditionele katholieke processie moet worden beschermd door het leger

e833b30e2df1003ecd0b470de7444e90fe76e7d61eb8194594f8c6 640 islam

Frankrijk, in absolute aantallen het meest geïslamiseerde land van Europa, stevent met zevenmijlslaarzen op totale chaos en anarchie af, die dit jaar met de regelmaat van de klok zichtbaar werd in massale rellen, brandstichtingen en geweldplegingen als moslimmigranten weer eens boos waren, of juist iets te vieren hadden, zoals onlangs het Afrikaanse voetbalkampioenschap van Algerije.

De Europese media, die voor het leeuwendeel achter de massa immigratie agenda van de EU staan, zwegen gisteren dan ook als het graf toen de traditionele processie op de katholieke feestdag ‘Maria Tenhemel-opneming' moest worden beschermd door het leger.

Hoe diep is het ooit vrije Frankrijk gezonken nu christenen moeten worden omringd door militairen, omdat hun geloof door volgelingen van islam wordt gehaat en desnoods met geweld en terreur moet worden onderworpen of vernietigd.

De onafhankelijke Amerikaanse topeconoom Martin Armstrong plaatste door een Franse lezer gemaakte opname van een Maria Hemelvaart Processie, die niet door politieagenten, maar militairen moest worden beschermd:

franse katholieke processie bewaakt door soldaten

‘Velen hebben het gevoel gekregen dat het ooit katholieke land afgezakt is tot het punt waarop katholieken nu militaire bescherming nodig hebben om hun geloof te kunnen beleven.' In slechts enkele jaren werden honderden kerken door vrijwel uitsluitend moslims in brand gestoken, waarvan die in de Notre Dame het meest in het oog sprong, ook al werd dat officieel een ‘ongeluk' genoemd.

‘Dit is inderdaad zeer verontrustend,' aldus Armstrong. ‘Het sentiment in Frankrijk stijgt, en we kunnen wel eens getuige zijn van een revolutie in de maak.' (1)

Keihard tegen volksprotest, soft voor extreemlinks en moslims

Op 14 juli, de Franse nationale feestdag, wordt de immens impopulaire liberale president Emmanuel in zijn auto door duizenden boze Fransen uitgescholden toegeschreeuwd met leuzen zoals ‘Treed af!'. De politie drijft met harde hand Gele Hesjes uit elkaar. Extreemlinkse Antifa anarchisten mogen daarentegen een poosje hun gang gaan, branden stichten en etalages vernielen, voordat de politie ingrijpt.

Weer een paar uur later ‘vieren' duizenden jonge Arabieren de overwinning van hun voetbalteam door nog meer winkels te vernielen en te plunderen, en auto's in brand te steken. Tegen hen doet de politie enkel het hoognodige, hopende dat de relschoppers na een paar uur weer zijn uitgeraasd.

Vijf dagen later wint het Algerijnse team opnieuw, gaan nóg meer jonge moslims de straat op, en zijn de vernielingen nog massaler. Deze keer blijft de politie enkel toekijken, want tegen zoveel agressie en geweld zijn ze niet opgewassen.

‘Frankrijk stuurloos, vol onrust, wetteloosheid en chaos'

‘Frankrijk is tegenwoordig een stuurloos land. Onrust en wetteloosheid nemen voortdurend toe,' constateert journalist Guy Millière voor The Gatestone Institute. ‘Wanorde is onderdeel van het dagelijkse leven worden.' De autoritaire president Macron wordt door een groot deel van de Fransen gehaat, omdat hij zijn minachting voor het gewone volk niet onder stoelen of steekt.

Hij liet de Gele Hesjes demonstraties met keiharde hand neerslaan, maar geeft de extreemlinkse internationale terreurbeweging Antifa veel meer vrijheid. Vooral de jonge Arabieren en moslims mogen van hem steeds vaker ongestraft hun gang kunnen gaan.

Voormalig president Francois Hollande voorspelde na zijn aftreden al een opdeling van Frankrijk. Macrons minister van BiZa, Gérard Collomb, nam eind vorig jaar ontslag omdat hij het niet meer kon verdragen hoe Macron Frankrijk in de vernieling helpt door geweldplegers van met name islamistische komaf vrij spel te geven, en de grenzen open te houden voor de komst van nog meer migranten uit en het Midden Oosten.

Frankrijk is feitelijk nu al niet langer één land, vervolgt Millière. Overal zijn er kleine eilandjes van door moslimmigranten beheerste wijken en stadsdelen, waar autochtone Fransen en andere blanken nauwelijks of helemaal niet meer worden geaccepteerd, of zelfs maar durven komen. Hulpdiensten durven er alleen onder bewapende politiebescherming te komen, een verschijnsel dat ook in ons eigen land steeds vaker optreedt.

Macron werkt samen met verkapte terreurgroep bij islamiseren van Frankrijk

Macron heeft zich ondertussen openlijk aan de kant van de moslims geschaard, en is begonnen met het institutionaliseren van de islam in Frankrijk. Speciaal hiervoor werd de vereniging AMIF opgericht, die zal toezien op de ‘culturele expansie' van (dus overname door) de islam, en de strijd tegen ‘islamofobie', oftewel tegen iedere Fransman die het openlijk niet met de islamisering van zijn land eens is.

De belangrijkste leiders van de AMIF zijn (of waren tot voor kort) lid van de extremistische Moslim Broederschap, die in , Bahrein, , Rusland, Saudi Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten officieel tot terreurorganisatie is bestempeld. Maar in Frankrijk werkt de president dus gewoon met hen samen.

Meer islam = meer antisemitisme: Joden moeten wéér wegvluchten

Met het opgeven van de vrijheid door het overdragen van steeds meer macht aan de islam en dus aan moslims komt onvermijdelijk een ander fenomeen omhoog: antisemitisme. Joden worden in de Koran immers ‘apen en zwijnen' genoemd die tot op de laatste man, vrouw en kind moeten worden uitgeroeid. Een moslim die in 2017 de Jodin Sarah Halimi vermoorde en daarbij antisemitische passages uit de Koran citeerde, werd vrijgesproken van moord. Kort daarna werd een Joods gezin thuis door moslims overvallen, gemarteld en gegijzeld omdat het Joden waren, maar de vond hun acties desondanks ‘niet antisemitisch'.

Bij een voetbalwedstrijd op 25 juli tegen het Israëlische team van Maccabi Haifa werden Israëlische vlaggen in het stadion en in de stad Straatsburg verboden, en mochten maar een beperkt aantal Israëlische supporters aanwezig zijn. Wat wel mocht? Moslims die bij het stadion met Palestijnse vlaggen demonstreerden en spandoeken met zich meedroegen met de tekst ‘Dood aan Israël.'

Het zal geen verbazing wekken dat steeds meer vliegtuigen vol met wegvluchtende Joden in Israël aankomen. Het linksliberale establishment in Parijs lijkt dit overigens wel prima te vinden, en doet -behalve de gebruikelijke lippendienst- geen enkel moeite om de Franse Joden weer een veilig bestaan te bieden.

Afrikaanse kardinaal constateert ineenstorting van Westen

‘De trieste situatie die Frankrijk overheerst verschilt niet zoveel van die in veel andere Europese landen,' besluit Millière. Hij wijst in dit verband op het nieuwe boek van de Afrikaanse kardinaal Robert Sarah, getiteld ‘De avond komt, en het schemert al'. Sarah heeft het daarin over de ‘basis van de ineenstorting van het Westen' dat in een ‘culturele- en identiteitscrisis' verkeert. ‘Het Westen weet niet meer wat het is, omdat het niet weet en ook niet wil weten waardoor het gevormd werd, waaruit het opgebouwd werd… Deze zelfverstikking leidt van nature tot een decadentie die de weg vrijmaakt naar nieuwe barbaarse beschavingen.' (2)

Millière: ‘Dat is precies wat er aan de hand is in Frankrijk – en Europa.'

Enige hoop die de Fransen nog hebben is de sterke opkomst van het Rassemblement National van Marine Le Pen. Maar ook tegen deze rechtse vrijheidspartij, die als enige de immigratie en islam een halt toe wil roepen, hebben alle andere partijen een antidemocratisch cordon sanitaire gesloten.

Onlangs bleek uit een onderzoek dat een grote meerderheid van de Fransen bij de politie, veiligheidsdiensten en het leger nu op het RN zou stemmen. Frankrijk lijkt dan ook inderdaad onverbiddelijk op een nieuwe revolutie annex af te stevenen. Krijgen de Fransen –en met hen de andere West Europeanen- dan hun inmiddels door het linksgroene/liberale/islamitische pact begraven ‘liberté, égalité en fraternité' terug, of wordt het definitief een onderworpen provincie in het Islamitische Sharia Kalifaat?

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Zweden 5 1024x576

Zweden vestigt een record … in het aantal kinderen dat wordt beroofd

5917459089 f6baa789a5 refugees

Wees welkom: Migrantensmokkelboot ‘Open Arms’ blijkt oord van geweld te zijn