Gele Vestjes (‘gilet jaunes’) Acte 9: 80.000 agenten, aangescherpte regels en minister zetten de boel op scherp

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

 1. Grote Schoonmaak schreef:

  Deze acties zijn onvermijdelijk geworden en valt de politici, de banken en de mutinationals (kortom: de elite) voor de 100 % aan te rekenen. Zij zijn niet alleen verantwoordelijk voor het opzetten van false flag operaties om oorlogen WWI en WWII te doen ontstaan (en nog veel meer daar voor), maar zij zijn na de oorlog onverminderd doorgegaan om via de vorming van de EU heimelijk (dus in het verborgene) plannen verder uit werken om een globale fascistische werelregering te vormen die de doodsteek zou betekenen voor de vrijheid van alle burgers wereldwijd en waaruit de burgers zich niet meer vrij zouden kunnen maken …..
  Zoals in de afgelopen 20 jaar meer en meer duidelijk is geworden is de EU een criminele organisatie.
  De omvang van deze ondergrondse samenzwering is van een omvang die de wereld nog nooit heeft gekend.

  Het is een elite die de burgers in de afgelopen 70 jaar hebben bedrogen, bestolen, afgeperst, vermoord, vergiftigd en als slaven te hebben gebruikt. Burgers die oorlog voerden voor hun land en niet wisten dat die oorlogen door de elite bewust waren opgezet. Diezelfde burgers die na de oorlog hun huizen opnieuw moesten opbouwen en in ruil voor een veel te laag loon te goeder trouw ook nog eens hun loyale krachten hebben gegeven. Zij gaven de beste jaren van hun leven en vaak ook nog eens hun gezondheid. De slechtheid van de daden van de elite kent geen grenzen en de hoogste straffen kan niet hoog genoeg zijn.

  Het is meer dan triest dat leden van het koninklijk huis actief waren en zijn bij de vorming van een wereldregering. Wat er ook verder gebeuren gaat: voor deze mensen is geen plaats meer in NL.

  Het is door ontwikkelingen als internet dat gaandeweg meer en meer is duidelijk geworden hoe de banken en de multinationals en de vele andere instituten als IMF, BIS, Wereldbank, UN, Trilateral Commission etc zijn opgezet. Zij zijn de grote terroristen in deze wereld waardoor de burgers wereldwijd op luchthavens zich allerlei veiligheidsmaatregelen moeten laten welgevallen.
  Via een gigantisch netwerk was sprake van een samenzwering tegen de burgers in deze wereld. Banken die gigantische privileges kenden in de vorm van fractionele reserve en bankiers die volledig risico vrij zichzelf enorme salarissen toekenden vonden het blijkbaar niet genoeg en spanden onderling samen zodat geen sprake was van concurrentie. En nog gaat het verder en is sprake van rituele slachtingen, satanische rituelen, drugshandel, afpersing, militaire acties in landen waarbij miljoenen doden vielen.

  Maar waarom staat er dan niets in de kranten en was er niets op de TV.
  Welnu: de kranten en de TV zijn commerciele ondernemingen en die zijn allemaal opgekocht ….
  VAn de MSM (main stream media) zult U dus niets horen. Zelfs niet via het NOS journaal.

  Het is genoeg geweest. Dagelijks worden meer en meer mensen wakker en beginnen te begrijpen hoe zij zijn misbruikt en voorgelogen … En dat doet pijn. Heel veel mensen kunnen het niet geloven en weigeren het te geloven ….

  Het positieve is dat er een eind gemaakt wordt aan die wereld. Veel mensen werken hard om af te rekenen met de cabal, deep state, globalisten, Khazarische maffia, Zionisten of hoe je ze wilt noemen …… Het gaat gebeuren en het moment is NU !!

Heb jij er iets over te zeggen?