in , , ,

Duitse man draait door om asielzoekers, rijdt steden rond om migranten neer te maaien

merkel 1546352532
geralt / Pixabay

Op oudejaarsavond richtte een 50-jarige man in de West-Duitse stad Bottrop zich op verschillende mensen met zijn auto, aldus de politie. Ten minste vier mensen raakten gewond bij de aanslag, zo verklaarde de wetshandhaving.

De politie meldde dat de bestuurder herhaaldelijk probeerde voorbijgangers in verschillende gebieden te raken – eerst in de stad Bottrop, daarna in Essen; beide zijn gelegen in de deelstaat Noordrijn-Westfalen. In Bottrop reed de verdachte naar een voetganger, voordat hij zich richtte op een groep migranten uit Syrië en Afghanistan.

“Ten minste vier mensen raakten gewond,” zei de politie.

Volgens wetshandhaving vond de aanslag kort na middernacht plaats. De chauffeur probeerde naar Essen te vluchten en zijn voertuig daar ook in een menigte te rammen, maar werd gestopt en gearresteerd door de politie voordat hij verdere schade kon toebrengen.

Zoals de autoriteiten hebben aangegeven, maakte de aanvaller tijdens zijn arrestatie opmerkingen van buitenlanders. Ze geloven dat de aanval met voorbedachten rade was gedaan.

Echter, zoals de politie zei, zijn er enkele aanwijzingen dat de aanvaller geestelijk ziek is.

Lees ook eens verder bij de bron: Sputnik International

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2019 1546350046

Voorspellingen 2019: Wat zal het nieuwe jaar volgens Baba Vanga brengen?

rusland wat u niet werd verteld e1539611315250

Vlucht MH17: een goed voorbereid false flag operatie maar is compleet mislukt