in ,

‘Allah Akbar’ strijdkreet schreeuwende migranten bestormen grens, net soldaten

Schermafbeelding 2020 03 04 om 14.13.50

Tienduizenden moslimsoldatenmigranten, gestuurd door Erdogan, proberen momenteel de grenzen van Europa te bestormen. De frontlijn van de aanval is voorlopig Griekenland.

De beelden zijn duidelijk: af en toe worden vrouwen en kinderen als levend schild gebruikt, en omhoog gestoken als de camera’s van extreemlinkse journalisten, die tegelijk extreemlinkse activisten van Soros-NGO’s zijn, in zicht zijn.

Maar op het terrein zijn het de jonge, agressieve moslims van Afghanistan, Pakistan en Syrië die de strijd voeren.

De Griekse burgers en grenspolitie werden intussen al bekogeld, beschoten en vandaag ook met traangasgranaten bestookt. (Die worden hen blijkbaar verstrekt door de Turken.)

Doorheen alle beelden is een duidelijke lijn herkenbaar: de moslimsoldaten gebruiken geen kreten als ‘vrede’ of ‘hulp’, maar de oorlogskreet die ze kennen van het slagveld: ‘Allah Akbar’. Dit is een oorlog, en wij worden aangevallen.

Links is intussen begonnen aan haar intensieve propagandacampagne: de leugenpers gebruikt de valse term ‘vluchtelingen’, terwijl het om illegale indringers gaat.

De leugenpers probeert de mensen ook wijs te maken dat de invasiemacht vooral ‘zielig’ is, terwijl de Soros-NGO’s toeteren dat de houding van Griekenland ‘onwettig’ is. Rechts blijft intussen in West-Europa merkwaardig stil.

Er lijkt intussen toch genoeg aanleiding voor een steunbetoging voor de Griekse ambassade, of een aanvraag tot betogen in een Vlaamse wijk met teveel Turken tegen de asielinvasie en tegen de Turkse dictator Erdogan…

https://youtube.com/watch?v=oVKxr5icdC8

https://youtube.com/watch?v=TjAVEBt4dTg

Lees verder bij de bron: SDB

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
contantloos Copy

WHO adviseert “cashloos”, want “bankbiljetten kunnen coronavirus verspreiden”

marcrutte

Compleet kapotstuk: ‘Justitie verzweeg expres informatie’