in , , , , ,

MSM zei hoax: Prepaid EU-betaalkaart voor asielzoekers, maar nu: Syrische ISIS strijder opgepakt met EU-betaalkaart met maandelijks € 500,-

geralt / Pixabay

Een Hongaarse anti-terreur eenheid heeft in Boedapest in samenwerking met Europol een Syrische ISIS moordenaar opgepakt die in het bezit was van een prepaid EU-betaalkaart waar maandelijks € 500,- op werd gestort, meer dan het bruto minimumloon in Hongarije.

Premier Péter Szjijártó waarschuwde in februari dat er honderden ISIS terroristen als migranten naar Europa terugkeren, ‘en dat moet worden gestopt’. In Bosnië en Noord Macedonië werden al eerder ISIS terroristen gearresteerd die onderweg waren naar West Europa.

De opgepakte Syriër F.Hassan wordt ervan verdacht in 2016 zijn thuisland terreuraanslagen te hebben gepleegd met explosieven en tal van mensen te hebben vermoord / onthoofd. Hassan is een hooggeplaatste leider in de islamitische terreurbeweging IS(IS).

Alleen al in januari tienduizenden kaarten met maandelijks € 500 erop

‘Dit verhaal heeft een verontrustend aspect,’ verklaarde dr. Zoltán Kovács, woordvoerder van het ministerie van BuZa. Na het aanvankelijk te hebben ontkend ‘heeft de (Europese) Commissie eindelijk toegegeven dat de VN en de EU (prepaid betaal)kaarten aan migranten hebben gegeven, die het grondgebied van de EU hebben bereikt.’ Alleen al in januari werden maar liefst 64.000 betaalkaarten aan migranten verstrekt.

‘En het wordt nog erger,’ vervolgde Kovács. ‘Volgens het rapport kreeg hij een maandelijkse betaling van € 500,- op zijn prepaid kaart. Dat is ver over het bruto minimum loon in Hongarije.’

‘De pro-immigratiebelangen in Brussel gaan te ver. Hoeveel Europese burgers zouden willens en wetens dit soort halfgare ideeën steunen om migranten prepaid betaalkaarten te geven, gefinancierd met geld van EU belastingbetalers? Dat zal niet alleen niets doen om de immigratie te stoppen, maar erger nog: dit zet de veiligheid van de Europeanen op het spel.’

‘Feiten checkers’ van de media logen zelf

De Europese politieke- en media elite hebben eerdere berichten dat de EU, de VN en multimiljardair-globalist anonieme prepaid betaalkaarten aan migranten uitdelen al enige malen door hun nep ‘feiten checkers’ gehaald, en ook het Nederlandse publiek voorgehouden dat het ‘niet waar’ is. Nu is, met de erkenning van de EU, onomstotelijk bewezen dat het wèl klopt.

Kaarten met enkel nummer zonder gekoppeld ID

Volgens de Europese Commissie worden de kaarten inderdaad gefinancierd met belastinggeld van de EU-lidstaten. Ze worden in samenwerking met de UNHCR verstrekt aan ‘vluchtelingen’ en asielzoekers in Griekenland. Brussel beweert echter dat de kaarten niet anoniem zijn en alleen in Griekenland werken.

Volgens Kovács is dat niet waar. ‘De EC geeft zelf toe dat de enige identificatie die verbonden is aan deze kaarten een nummer is. Begrijpt u wat dit inhoudt? Terwijl EU ingezetenen verplicht zijn om zich aan strenge regels te houden om een betaalkaart te hebben, verwacht Brussel niet hetzelfde van migranten wier identiteit vaak onmogelijk vast te stellen is… De burgers van Europa hebben het recht dit te weten.’

Alle migranten zelfde status als vluchtelingen = massa immigratie

Bovendien worden de kaarten aan zowel ‘vluchtelingen’ als asielzoekers verstrekt, waardoor ‘de grens tussen vluchtelingen en economische migranten vervaagt’. Dat was overigens precies wat er in het ook door Nederland getekende ‘Marrakesh’ VN immigratiepact werd afgesproken, en wat bedoeld is om in de komende jaren de komst van vele miljoenen migranten uit met name naar Europa te faciliteren.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

https://wordpress-517714-1645753.cloudwaysapps.com/migranten-krijgen-creditcard-van-de-vn-eu-en-soros-voor-de-barre-tocht-naar-europa/

 


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ZZZ
2 jaren geleden

Het is volstrekt duidelijk dat de EU een criminele organisatie is waarvan de burgers niet mogen weten wat zij doen. En ook onze regeringen en overheid organisaties zijn geinfiltreerd en kunnen niet worden vertrouwd.
Banken en multinationals samen met geheime organisaties achter de schermen maken de dienst uit.
De situatie in de VS is overigens volledig identiek.
Het is in en intriest dat het zover is gekomen, maar dat is de situatie.
Welkom in wereldoorlog WWIII. Een oorlog die heel anders gevoerd wordt dan eerdere oorlogen maar gelijk in een aspect: het is weer een oorlog tegen de mensen en de mensheid. Ik wilde dat ik het anders kon zien.

scherpschutter1943
1 jaar geleden

Laat brussel zijn woIII maar zelf uitvechten. Ik doe niet mee. De hele EU is het niet waard om voor te sneuvelen. En voor het NL.koningshuis al helemaal niet. Kijk om u heen en zie dat u bent omringd door vijanden, om met de woorden van het beest merkel te spreken “diegenen die hier nog maar pas wonen”.

Nederland is nummer 2 van de wereld als het gaat om kinderporno, meldingen verdubbeld in 2018

32 miljoen belastingpoet: Naamswijziging en taakverdeling ministeries(omdraaien naam zijn ambtenaren 2 jaar bezig geweest)