in , , , , ,

MSM zei hoax: Prepaid EU-betaalkaart voor asielzoekers, maar nu: Syrische ISIS strijder opgepakt met EU-betaalkaart met maandelijks € 500,-

believe 1545565245
geralt / Pixabay

Een Hongaarse anti-terreur eenheid heeft in Boedapest in samenwerking met Europol een Syrische ISIS moordenaar opgepakt die in het bezit was van een prepaid EU-betaalkaart waar maandelijks € 500,- op werd gestort, meer dan het bruto minimumloon in Hongarije.

Premier Péter Szjijártó waarschuwde in februari dat er honderden ISIS terroristen als migranten naar Europa terugkeren, ‘en dat moet worden gestopt’. In Bosnië en Noord Macedonië werden al eerder ISIS terroristen gearresteerd die onderweg waren naar West Europa.

De opgepakte Syriër F.Hassan wordt ervan verdacht in 2016 zijn thuisland terreuraanslagen te hebben gepleegd met explosieven en tal van mensen te hebben vermoord / onthoofd. Hassan is een hooggeplaatste leider in de islamitische terreurbeweging IS(IS).

Alleen al in januari tienduizenden kaarten met maandelijks € 500 erop

‘Dit verhaal heeft een verontrustend aspect,’ verklaarde dr. Zoltán Kovács, woordvoerder van het ministerie van BuZa. Na het aanvankelijk te hebben ontkend ‘heeft de (Europese) Commissie eindelijk toegegeven dat de VN en de EU (prepaid betaal)kaarten aan migranten hebben gegeven, die het grondgebied van de EU hebben bereikt.’ Alleen al in januari werden maar liefst 64.000 betaalkaarten aan migranten verstrekt.

‘En het wordt nog erger,’ vervolgde Kovács. ‘Volgens het rapport kreeg hij een maandelijkse betaling van € 500,- op zijn prepaid kaart. Dat is ver over het bruto minimum loon in Hongarije.’

‘De pro-immigratiebelangen in Brussel gaan te ver. Hoeveel Europese burgers zouden willens en wetens dit soort halfgare ideeën steunen om migranten prepaid betaalkaarten te geven, gefinancierd met geld van EU belastingbetalers? Dat zal niet alleen niets doen om de immigratie te stoppen, maar erger nog: dit zet de veiligheid van de Europeanen op het spel.’

‘Feiten checkers’ van de media logen zelf

De Europese politieke- en media elite hebben eerdere berichten dat de EU, de VN en multimiljardair-globalist George Soros anonieme prepaid betaalkaarten aan migranten uitdelen al enige malen door hun nep ‘feiten checkers’ gehaald, en ook het Nederlandse publiek voorgehouden dat het ‘niet waar’ is. Nu is, met de erkenning van de EU, onomstotelijk bewezen dat het wèl klopt.

Kaarten met enkel nummer zonder gekoppeld ID

Volgens de Europese Commissie worden de kaarten inderdaad gefinancierd met belastinggeld van de EU-lidstaten. Ze worden in samenwerking met de UNHCR verstrekt aan ‘vluchtelingen’ en asielzoekers in Griekenland. Brussel beweert echter dat de kaarten niet anoniem zijn en alleen in Griekenland werken.

Volgens Kovács is dat niet waar. ‘De EC geeft zelf toe dat de enige identificatie die verbonden is aan deze kaarten een nummer is. Begrijpt u wat dit inhoudt? Terwijl EU ingezetenen verplicht zijn om zich aan strenge regels te houden om een betaalkaart te hebben, verwacht Brussel niet hetzelfde van migranten wier identiteit vaak onmogelijk vast te stellen is… De burgers van Europa hebben het recht dit te weten.’

Alle migranten zelfde status als vluchtelingen = massa immigratie

Bovendien worden de kaarten aan zowel ‘vluchtelingen’ als asielzoekers verstrekt, waardoor ‘de grens tussen vluchtelingen en economische migranten vervaagt’. Dat was overigens precies wat er in het ook door Nederland getekende ‘Marrakesh’ VN immigratiepact werd afgesproken, en wat bedoeld is om in de komende jaren de komst van vele miljoenen migranten uit met name Afrika naar Europa te faciliteren.

Lees verder bij de bron: Xandernieuws

Migranten krijgen soort van creditcard van de VN, EU en Soros voor de barre tocht naar Europa

 

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
server 1554213728

Nederland is nummer 2 van de wereld als het gaat om kinderporno, meldingen verdubbeld in 2018

geldscheppers

32 miljoen belastingpoet: Naamswijziging en taakverdeling ministeries(omdraaien naam zijn ambtenaren 2 jaar bezig geweest)