in , ,

Voorspellingen 2019: Wat zal het nieuwe jaar volgens Baba Vanga brengen?

2019 1546350046
mohamed_hassan / Pixabay

Ieder jaar weer spannend, zo’n sprong naar een spiksplinternieuw jaar waarin ongetwijfeld weer van alles gaat gebeuren.

Zal er een moordaanslag worden gepleegd op Vladimir Poetin en Donald Trump ernstig ziek worden, zoals voorspeld door Baba Vanga?

Bij de aftrap van het nieuwe jaar wensen wij allereerst alle trouwe en niet trouwe lezers een gelukkig, voorspoedig en een heel gezond jaar toe.

Wat het nieuwe jaar zal brengen is altijd koffiedik kijken en sommigen zijn daar in beter dan anderen. Een aantal dingen zou je kunnen voorspellen door logica te gebruiken, maar de echte zieners gebruiken andere bronnen om te voorspellen wat er gaat komen.

Eén van die echte zieners is Baba Vanga die als bijnaam heeft Nostradamus van de Balkan.

Baba Vanga is ongeveer 100 jaar geleden geboren en in 1996 overleden, was volkomen blind en een fiks deel van haar voorspellingen zijn uitgekomen.

Enkele voorbeelden daarvan zijn 9/11, de tsunami in Azië in 2004, klimaatopwarming en de opkomst van ISIS.

Onderzoekers die zich bezighouden met de voorspellingen en deze proberen te plaatsen in de context van wat er in de wereld gebeurt, menen te kunnen vaststellen dat Baba Vanga het komende jaar als zeer turbulent voorspelt.

Een jaar waarin zij zegt dat de Old World Order zal verdwijnen en wordt vervangen door een andere World Order. De waarschuwing die erbij komt is dat dit dan wel klinkt als goed nieuws, maar dat een dergelijke overgang gepaard zal gaan met een diepe crisis waarbij wereldwijd mensen mogelijk hun spaargeld zullen verliezen en waarbij werk en een baan niet meer de normaalste zaak van de wereld zijn. Het jaar 2019 zal worden gekenmerkt als het jaar van grote gebeurtenissen die het wereldtoneel zullen veranderen.

Niet alleen op het wereldtoneel zal het een spectaculair jaar worden, ook op het gebied van de natuur. Volgens Vanga is de aarde “moe” en zal heftig reageren in de vorm van ontelbare (grote) natuurrampen. Veel mensen op aarde zullen lijden en opmerkelijk is dat zij waarschuwt dat het grote gevaar uit de hemel/lucht zal komen. Dit wordt dan al snel uitgelegd als een mogelijke asteroïde.

Kortom, ze voorspelt dat 2019 een “doom and gloom” jaar zal worden, waar eigenlijk heel weinig goed nieuws voor de mensheid is te ontdekken.

Dat had volgens een Engelse krant tot gevolg dat sommige mensen in hun commentaren op sociale media weigerden om dit alles te geloven, omdat ze vinden dat Baba Vanga goed nieuws had moeten voorspellen en omdat dit niet is gebeurd, zijn de voorspellingen volgens hen waardeloos.

Writing on Facebook, one person said: “Could she not predict something nice to happen to this world.” A furious Facebook user wrote: “First of all that’s all garbage! No one can predict the future!” 

Het schijnt trouwens dat Baba Vanga het zinken van de onderzeeër Koersk ook correct heeft voorspeld.

Maar, er is nog meer schokkend nieuws, want zo zal er in 2019 een moordaanslag worden gepleegd op Vladimir Poetin. Een aanslag die afkomstig zal zijn uit de gelederen van zijn eigen beveiliging. Het lijkt niet dat de aanslag succesvol zal zijn, want er wordt niet gezegd dat hij het niet zal overleven.

Ook voor de Amerikaanse president Donald Trump ziet het nieuwe jaar er niet goed uit, want voor hem wordt voorspeld dat hij een mysterieuze ziekte zal oplopen waardoor hij niet alleen doof wordt, maar ook een hersentrauma zal oplopen.

Kortom, als de voorspellingen van Bana Vanga uitkomen zal het nieuwe jaar vrij rampzalig verlopen. Wat dat betreft zit ze aardig op één lijn met de familie Rothschild die ook een gitzwart jaar voorspelt.

Wij kiezen ervoor om het allemaal positief te bekijken, want duidelijk is dat het aan alle kanten rommelt bij de bestaande machtsstructuren en 2019 zou zomaar eens het jaar kunnen worden, waar een groot deel van de bevolking massaal ontwaakt en er echte veranderingen zullen plaatsvinden. Want, dat er dingen moeten veranderen voor een betere toekomst van het nageslacht, zoveel is duidelijk.

Kom maar op met dat nieuwe jaar.

Lees ook eens verder bij de bron: Niburu.co

Illuminati trump murdered sniper card

411374259 d37c3cda9e putin1

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
shisha 1546348848

Hamburg: Brandweer moet bij reddingsactie met machinepistolen beschermd worden tegen shisha-rokers

merkel 1546352532

Duitse man draait door om asielzoekers, rijdt steden rond om migranten neer te maaien