in , , , , ,

Vlucht MH17: een goed voorbereid false flag operatie maar is compleet mislukt

rusland wat u niet werd verteld e1539611315250

Een oplettende en betrokken lezer attendeerde ons op een artikel dat is verschenen op 31 december 2018. Vorig jaar dus alweer…. Waarvoor dank. Dit artikel is verschenen op de website “Stategic Culture” en is uiteraard in het Engels. Het is een hele klus om dat te vertalen, we volstaan eerst nog even met het vermelden van de inhoudelijke kern van het betoog van de Amerikaanse journalist Eric Zuesse.

Vooralsnog hebben we niets kunnen vinden wat deze man in verbinding met de werkelijke macht zou kunnen brengen, behalve misschien het feit dat hij samenwerkt met de sterk op de Verenigde Naties georiënteerde Michel Chossudowski van de website Global Research. Wie VN zegt, zegt “International Community”, zegt “Wereldregering”.

Het neerhalen van Vlucht is geen ramp, geen catastrofe, zoals het vergoelijkend klinkt in de pers. Het is ook geen oorlogsmisdaad van een land tegen een ander land, want er bestond geen staat van oorlog tussen en Oekraïne. Wat het dan wel is? We noemen het beestje bij de naam: een perfect voorbereide massa-executie van onschuldigen.

Wat er naar beneden is gekomen is een aaneenschakeling van vreemde constateringen. Lijken die in verregaande staat van ontbinding verkeerden regenden op de dorpjes neer. Ook lagen er etalagepoppen tussen de wrakstukken. Er zijn paspoorten gevonden. Gefalsificeerde satellietbeelden. Gemanipuleerde vluchtroutes. Een privé luchtmachtje van Igor Kolomoisky, die door op een dodenlijst is gezet. Zwarte dozen die door de rebellen zijn ingeleverd, in terechtkomen en “niet te ontcijferen” zouden zijn.

Al dat soort eigenaardigheden werden overschreeuwd door het pathetische gejank van figuren als Frans Timmermans of een Mark , die wel eens de onderste steen boven zou halen. Er zijn talloze toneelstukjes opgevoerd, zoals de terugkomst van de slachtoffers in kilometerslange colonnes, nota bene onder luid applaus van “medelevenden” langs de kant van de weg. Een “koninklijk” paar, in het zwart gehuld en getooid met hun meest meelevende grimas op hun gezicht. Meehuilen met de wolven in het bos is de opdracht voor het gepeupel, het uitzoeken van de gang van zaken is van secundair belang.

Bloemen en kaarsjes, dat is wat we willen zien, geen interviews met nabestaanden over hoe ze nu eigenlijk hun geliefden hebben geïdentificeerd. Vragen, vragen. Bewijzen, ho maar. “Staatsgeheim” snapt u wel?

Wat we nu al vanaf 2014 beweren en wat in het onderzoek naar de toedracht van het neerhalen van Vlucht MH17 is bevestigd, wordt in het uitgebreide artikel gedetailleerd aan de orde gesteld. Bij ons draait het in feite om die geheimhoudingsovereenkomst die onder auspiciën van de Nederlandse regering is opgesteld. Er is via een WOB-procedure gevraagd naar volledige openheid van zaken: wat staat er van A tot Z in die overeenkomst? De regering (de “koning” en zijn “ministers”, inderdaad) weigert glashard deze geheime overeenkomst openbaar te maken.

Voor zover u meende dat een regering toch moet uitvoeren wat het volk haar opdraagt, zult u nu toch wel inzien, dat volk en regering tegengestelde belangen hebben. De regering verdomt het eenvoudig, de politici organiseren een toneelstukje en uiteindelijk pikt het volk het. Het bovenhalen van de onderste steen blijkt het hermetisch sluiten van de te zijn. En ook dat wordt door het volk als voldongen feit geaccepteerd.

Hoe de nabestaanden onder controle worden gehouden blijft vooralsnog een raadsel. Zelden zijn “nabestaanden” zo meegaand en berustend geweest als in onderhavig geval.
mh 17 daders en medeplichtigen
Door deze geheimhoudingsovereenkomst hebben we echter de daders en medeplichtigen keurig in beeld gekregen. Op bovenstaande foto lachen ze u vriendelijk toe, ook u, “nabestaanden” die geen poot durven te verzetten…..

Volgens het artikel is de hoofddader Poroshenko door mededader Mark Rutte en anderen uit de wind gehouden. De kwibus rechtsboven controleert de gang van zaken namens de werkelijke macht. In het artikel wordt gesteld dat Porshenko er alle belang bij had om juist op dat moment het toestel uit de lucht te schieten. Waarschijnlijk onder druk van de Amerikanen en de EU om de coup van februari 2014 te redden. Want er is natuurlijk verband tussen de coup in Kiev, de opstand tegen de illegale regering Poroshenko in de oostelijke deelstaten van het land en het neerhalen van dat burgertoestel.

Met als enige doel het beschuldigen van Rusland en de mislukte staat Oekraïne onder de vleugels van de EU en vooral die van de NATO te krijgen. Daarbij speelt Nederland een uiterst dubieuze rol, vandaar ook dat precies dat toestel moest worden geslachtofferd. Om er zeker van te zijn dat de doofpotprocedure in goede handen was. Om achter de gang van zaken te komen, zou Rutte in hechtenis moeten worden genomen en het voltallige kabinet in gijzeling worden gehouden en de Eerste en Tweede Kamer moeten worden ontbonden zolang de onschendbaarheid des “konings” en zijn aanhangsels niet is opgeheven.

Want via Shell en de schaliegas deal met Oekraïne mag duidelijk zijn dat ook de grootaandeelhouder van “Royal” Dutch Shell een karn vol boter op zijn vierkante knars heeft.

Een voorzichtige conclusie is een waagstuk, maar we gaan het toch doen. Deze false flag operatie was goed voorbereid, maar is compleet mislukt. De eerste actie was het veranderen van de route van het toestel, zodat het over oorlogsgebied moest vliegen. Niet alleen de route, maar ook de hoogte is in opdracht van de vluchtleiding veranderd.

Eén of twee Oekraïense jachtvliegtuigen hebben het toestel benaderd en uit de lucht geschoten. Om de sporen te wissen is vervolgens een BUK op de jet afgevuurd, resultaat niet bekend.

Lees ook eens verder bij de bron: HERSTEL DE REPUBLIEK

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
merkel 1546352532

Duitse man draait door om asielzoekers, rijdt steden rond om migranten neer te maaien

e835b70f29f7093ecd0b470de7444e90fe76e6d01fb6174591f8c3 640 belasting e1456764584551

Opbrengst btw groeit in 50 jaar van 2 miljard tot meer dan 52 miljard per jaar