in , , ,

Officieel EU besluit: Nederland is een belastingparadijs

8413390737 5f8c0e4936 belastingparadijs

Weet u nog dat we niet mochten melden/schrijven dat een belastingparadijs is… Nederland is een belastingparadijs! Dat vindt het . Net als , Malta, Ierland en Cyprus hoort Nederland op een zwarte lijst van fiscaal foute landen.

Het parlement stemde in Straatsburg in met een motie van Paul Tang () om de vijf EU-landen als belastingparadijzen aan te merken.

,,Dit is een historische uitspraak en het helderst mogelijke signaal dat Nederland moet breken met het verleden” aldus Tang.

De EU heeft een zwarte lijst voor belastingparadijzen maar die betreft alleen landen buiten de EU. Er staan vijftien landen of regio's op, waaronder Aruba, Barbados en Bermuda. ,,Dat moet veranderen.

Nederland en de andere vier EU-lidstaten horen bovenaan de lijst en het wordt tijd dat we dat onderkennen”, aldus Tang.

Het parlement stemde ruim in met een rapport van een speciale commissie die vorig jaar onderzoek naar financiële misdaden en belastingontduiking en -ontwijking deed.

Lees verder bij de bron: Europa Nu

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
54521598 276237196632003 7992595033008111616 n

Een lesje elitegeschiedenis: Thierry Baudet en zijn Uil van Minerva

copyright keyhole eu reloaded

Europees Parlement stemt voor artikel13, zeg maar gedag tegen internetvrijheid. En nu?