in ,

9 van de 10 mobiele telefoons falen wanneer de veiligheid wordt getest onder reële gebruiksomstandigheden

PLASTIC HEAD 1

Het is geen grote verrassing dat we telefoonfabrikanten niet kunnen vertrouwen. Al vele jaren waarschuwen ze hun aandeelhouders – niet het publiek – dat ze uiteindelijk aansprakelijk kunnen worden gesteld voor het veroorzaken van schade aan hun producten en zenders. Misschien is dat waarom verzekeringsmaatschappijen hen niet hebben gedekt (zie 1 , 2 ).

In augustus meldde de Chicago Tribune dat 11 smartphonemodellen de limieten van de federale radiofrequentie (RF) straling overschreden, wat ertoe leidde dat het advocatenkantoor Fegan Scott een rechtszaak aanspande .

Sinds 2018 rapporteert Phonegate Alert over RF-veiligheidsproblemen met telefoons en meer. Eerder deze maand publiceerden ze deze update :

We willen de leden Philippe Lamberts, Michèle Rivasi en Klaus Buchner van de Groenen / EFA bedanken voor dit opmerkelijke evenement dat op 1 oktober 2019 in het Europees Parlement is georganiseerd. Hierdoor kon onze president de Europese autoriteiten waarschuwen met het verzoek alle passende maatregelen te nemen om gebruikers van mobiele telefoons te beschermen tegen de gezondheids- en industriële risico’s van het internationale Phonegate-schandaal, met name ten tijde van de aangekondigde lancering van 5G.

De presentatie van dr. Marc Arazi toonde met ondersteunend bewijs aan dat het niet langer mogelijk was om de fabrikanten van mobiele telefoons te vertrouwen, die ons bewust overbelastten met de golven van onze mobiele telefoons, veel verder dan de grenzen van de risico’s voor onze gezondheid.

5G Gezondheidsrisico’s en voorzorgsbeginsel Rev.1

Ook dank aan Environmental Health Trust voor het regelmatig bijwerken van hun website met Phonegate Alert-persberichten.

Lees verder bij de bron: activistpost.com

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
ElektrischA2

Sorry, achterhaald artikel! Elektrische Voertuigen zijn een door de overheid gesubsidieerde RAMP

ongeluk 1571037016

Goh wat een verassing: Aantal ongevallen op snelwegen in vijf jaar meer dan verdubbeld