in , ,

En daar gaat weer 1 miljard NL euro, uw portemonnee moet weer open

Er zijn onverwacht toch wat extra kosten gemaakt voor de opvang van de vluchtelingen. En wel 1 miljard Nederlandse euro’s aan extra kosten. Dat is snel berekend zo’n €30.000, nagenoeg een modaal jaarsalaris, per vluchteling. En dat is vermoedelijk nog exclusief extra kosten zoals de toegenomen inzet van politie. En weet u wie die 1 miljard mag gaan betalen? Juist, dat bent u!

Die 1 miljard moet ergens gevonden worden en weet daarbij dat ‘Het kabinet zal er niet voor bezuinigen, zei Dijsselbloem’. En goedkoper wordt het ook niet. Het komt dus niet uit de bestaande en extra kosten moeten volgens huidig EU-beleid uiteraard direct verhaald worden op de eigen inwoners middels lastenverzwaring en belastingverhoging. Voor komend jaar gaan dus zowel de rijksoverheidsbelasting als uiteraard ook de gemeentebelastingen omhoog, en flink ook! En de nu reeds uitgegeven (en immer groeiende) miljard moet ook nog ergens vandaan komen: naheffingen dus… ze zijn weer in aantocht. En wel met de bekende terugwerkende kracht.

Je krijgt steeds weer minder dienstverlening voor steeds weer verder groeiende kosten. Dat het verhogen van zowel overheids- als gemeentebelastingen en de heftige komende naheffingen met terugwerkende kracht niet als verrassing komt, bij deze dus alvast de heads-up. Uw portemonnee moet weer verder open. Het EU keurslijf in actie… en Rutte en co is en blijft uiteraard groot fan.

Maar dat het nog veel fouter kan, maakt de EU al heel snel duidelijk. kreeg al 1 miljard euro per jaar van de EU voor… nou ja, waarvoor is niet helemaal duidelijk, maar je kan voorstellen dat je aardig wat mensen kan omkopen met een miljard per jaar. Maar door werkelijk uitstekende afperstactieken krijgt Turkije nu nog eens 3 miljard euro van de EU. (Meer naheffingen voor u!) Als ook visum-vrij reizen in de EU. Als ook ineens weer grote stappen voor Turkije naar EU toetreding! Chantage werkt duidelijk prima, en de vluchtelingen blijken steeds weer politieke pionnen.

Lees verder bij de Bron: Lang Leve Europa!


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Chrislam: Nieuwe Europese religie door eeuwenoud adagium van elitaire macht?

‘90% van dodelijke slachtoffers door drones waren onschuldige burgers’