in ,

Engelse regering wist van racistisch misbruik blanke meisjes, maar deed helemaal niets

8280978627 e7f41183df rape

De grootschalige misbruik van Engelse, veelal minderjarige meisjes door Pakistaans-islamitische bendes is bewust in de gestopt, zo heeft recent een hoge politieagent van Rotherham laten weten.

Dit proces, dat meerdere steden van Engeland betreft en nog niet zo heel lang geleden wereldkundig werd gemaakt, zou volgens de politieman al 30 jaar duren en nog altijd plaatsvinden. De reden dat het is verzwegen heeft ermee van doen dat de daders Aziaten zijn.

Het hele verhaal over dit racistische misbruikschandaal wordt uitgebreid uit de doeken gedaan in een video op YouTube door de Engelse opiniemaker Sargon of Akkad.

Lange tijd leek het dat het misbruik van jonge meisjes zich af zou spelen in enkele steden en vooral door de lokale politie en overheidsdiensten in de doofpot is gestopt. Nu is echter bekend geworden dat al zeker in 2002, in reactie op de ontstane onrust, dit zelfs bij het ministerie van Binnenlandse Zaken van het gespreksstof was.

Een oud-hoofdaanklager aan het Britse hof liet weten dat er vanuit het ministerie een brief is verspreid onder de politiediensten in het land waarin ronduit de doofpot wordt erkent en de opdracht meegeeft;

“Wat betreft de meisjes in steden en dropen die worden uitgebuit, wij denken dat hun seksueel gedrag een bewuste keuze is en daarom is het niet aan jullie politieagenten om daar iets mee te doen.”

Door het ministerie wordt dit echter glashard ontkend. Wat wel zeker is dat regering op regering in het land op de hoogte waren van wat zich afspeelde en er niet is ingegrepen. Een politieke macht die duidelijk niet geïnteresseerd in het lot van een deel van haar inwoners.

Men blijkt vooral onrust in de Pakistaanse gemeenschap van het land te willen voorkomen, die men koste wat koste niet wil kwetsen of zelfs bekritiseren. Men draait vervolgens dader en slachtoffer om, de …..

Lees verder bij de bron: ReactNieuws

Photo by Valeri Pizhanski cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
57e0d6454e5baa14f1dc8460962a3f7f1d37d8f85254794175277fd6964d 640 helderziend

Is het allemaal puur toeval…?

Geen anti-westerse clubjes maar Corona: ‘Geen enkele gemeente wil sinterklaas intocht organiseren’