in , , , , , , ,

EU gaat Hitler, Stalin en Mao achterna: Klimaatspijbelaars blijken georganiseerd en gefinancierd

Kinderen door schaamteloze Europese elite misbruikt om valse klimaatpropaganda te verspreiden, gefinancierd met € 340 miljoen subsidie.


Totalitaire onderdrukkers zoals Hitler, Stalin en Mao deden het ook al: kinderen misbruiken om hun politieke en ideologische doelstellingen te propageren. Besef dus goed wat u doet en wat de gevolgen kunnen zijn als u vandaag uw kind(eren) naar Den Haag laat gaan. (Afbeelding: Getty Images (3)).

Kinderen zijn in de loop der geschiedenis talloze malen misbruikt voor het uitvoeren van dubieuze, soms uiterst kwalijke politieke doeleinden, zoals de beruchte Hitler Jugend in Nazi Duitsland. Onlangs werd op het elitaire World Economic Forum van Davos een 15 jarig meisje voor de camera’s gezet die een gedicteerde tekst over ‘klimaat gerechtigheid’ voordroeg, waarmee de elite de Europese bevolking zover probeert te krijgen in te stemmen met de geleidelijke, maar totale afbraak van hun welvaart (en die van hun nageslacht). Vandaag is er weer zo’n misselijke propaganda actie, en wel in de vorm van ‘klimaatspijbelaars’ in Den Haag, die alles behalve spontaan zijn ontstaan: ze worden namelijk georganiseerd en gefinancierd door de EU.

Cultuur onder Vuur ging op zoek naar wie er achter ‘Youth for Climate’ zitten, de organisator van het klimaatspijbelen. Wat blijkt? Het initiatief werd op de klimaatconferentie in 2017 gepresenteerd door EC-president Jean-Claude Juncker. Zijn commissaris Maros Sefcovic gaf er vervolgens de naam ‘European Youth for Climate Action’ aan, dat volgens de Europese Commissie alleen al tussen 2018 en 2020 met maar liefst € 340 miljoen subsidie wordt gefinancierd.

Scholieren moeten het volk bewegen hun welvaart op te geven

Kortom: nietsvermoedende, ongetwijfeld goedwillende scholieren worden massaal geronseld om de ideologische doelstellingen van de linksgroenliberale Europese elite te verspreiden, om zo het gewone volk te misleiden en zover te krijgen akkoord te gaan met de stapsgewijze afbraak van hun welvaart, hun cultuur, hun energie betaalbaarheid en zekerheid (afsluiting van aardgas), hun bewegingsvrijheid (steeds duurder maken van privé vervoer), dus feitelijk hun complete land.

En dat is precies waar men in Brussel al zo lang aan werkt met de creatie van een EU-superstaat. Beroof de verschillende volken met massa immigratie van hun identiteit en soevereiniteit, en middels onder valse voorwendselen opgelegd klimaat/energiebeleid vervolgens ook van hun welvaart. Immers, alleen een sterk verarmde, met propaganda dom gehouden en totaal afhankelijk gemaakte massa is langdurig onder controle te houden.

Schaamteloos misbruik kinderen voor propaganda kenmerk van totalitarisme

Het schaamteloos misbruiken van kinderen is een historisch aantoonbaar kenmerk van totalitaire en onderdrukkende imperiums en systemen. We noemden al de Hitler Jugend; Cultuur onder Vuur wijst op het inzetten van de jeugd door de Chinese massaslachter Mao Zedong. Denk recenter ook aan het door journalisten opzettelijk vooraan plaatsen (en op de foto zetten) van kinderen in de migrantenoptochten via de naar Europa, en het in scene gezette dode Syrische jongetje Alan Kurdi op een Turks strand (wiens vader een mensensmokkelaar bleek te zijn die al jaren in woonde en opereerde, en die zelf schuldig bleek aan de dood van zijn zoontje).

‘Kinderen zijn het politieke voorkeursmiddel in de handen van schaamteloze propagandaverspreiders,’ is de kop boven een artikel van GEFIRA (Global Analysis from the European Perspective). Aanleiding is het schandalige inzetten van het 15 jarige Zweedse meisje en ‘klimaatactivist’ Greta Thunberg, die op het Wereld Economie Forum in januari in Davos voor de camera’s een vurig pleidooi hield om te stoppen met alle fossiele brandstoffen – ook als dat ten koste gaat van onze welvaart en ons welzijn.

‘Haar woorden waren beraamd om de mensen over te halen, te laten geloven in, en nooit te twijfelen aan de enorme klimaatproblemen waar de mensheid zogenaamd voor gesteld staat,’ aldus de GEFIRA analist. (2) De voorgekookte ‘toespraak’ van Thunberg onderstreept de neomarxistische ideologie van de Europese machthebbers, die er duidelijk niet voor terugdeinzen om net als Hitler, Mao en Stalin kinderen in te zetten om van Europa een ‘groene’ socialistische heilstaat te maken – ook al laat de historie overal zien dat dit uiteindelijk altijd uitloopt op bittere armoede en gruwelijk bloedvergieten.

(1) Cultuur onder Vuur
(2) GEFIRA

Lees verder bij de bron: xandernieuws.punt.nl


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Elite ontmaskerd
Gast
2 jaren geleden

Meer dan 90 % van alle aardse goederen is eigendom van een extreem kleine groep van minder dan 1 % van de wereldbevolking. Hoe dat kan ? Alle problemen in de wereld zijn ontstaan vanuit het simpele feit dat sinds 1970 de superrijken steeds rijker geworden omdat zij de toegenomen welvaart als gevolg van computers en machines niet eerlijk hebben gedeeld met de mensen die die welvaart voor hun hebben gecreëerd. Sterker nog: toen het de elite niet snel genoeg ging werden oorlogen ontketend (Midden Oosten) en met zaken als drugshandel (in Afghanistan verbouwd) groeide hun vermogen tot ongekende hoogte.
Nu de elite praktisch al het land, gebouwen, geld heeft en de bevolking nauwelijks hun directe levens behoeften kunnen betalen wil de elite volledige controle over de mensen want zij zien ook wel in dat deze situatie niet veel langer is vol te houden. En via tal van organisaties slagen zij daar prima in … Het is in en in triest dat de elite iedere empathie ontbreekt maar het is mogelijk nog triester dat de gewone burgers erg onverschillig zijn en dit laten gebeuren zittend voor de TV.
Anders dan mensen denken zijn overheden niet actief voor de mensen maar politici zijn slechts uit op hun eigen belang. Kijk maar hoe de NL overheid alle bevoegdheden zonder enige discussie naar de EU overdraagt …..
Het grote probleem van de elite op dit moment is dat er zoveel mensen langzaam wakker worden en realiseren wat er aan de hand is. De superrijken vrezen voor hun leven massaal opgepakt te worden en berecht en doen alles om de burgers schade toe te brengen … en om maximaal verwarring en verdeling te ontketenen.

EU gaat voor een Orwelliaanse aanpak, zodat ‘moslim’ of ‘islam’ niet verder gestigmatiseerd worden

Japan op aardbeving en tsunami-alarm nadat ZEVEN gigantische diepzeevissen dood zijn gevonden