EU gaat Hitler, Stalin en Mao achterna: Klimaatspijbelaars blijken georganiseerd en gefinancierd

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Elite ontmaskerd schreef:

    Meer dan 90 % van alle aardse goederen is eigendom van een extreem kleine groep van minder dan 1 % van de wereldbevolking. Hoe dat kan ? Alle problemen in de wereld zijn ontstaan vanuit het simpele feit dat sinds 1970 de superrijken steeds rijker geworden omdat zij de toegenomen welvaart als gevolg van computers en machines niet eerlijk hebben gedeeld met de mensen die die welvaart voor hun hebben gecreëerd. Sterker nog: toen het de elite niet snel genoeg ging werden oorlogen ontketend (Midden Oosten) en met zaken als drugshandel (in Afghanistan verbouwd) groeide hun vermogen tot ongekende hoogte.
    Nu de elite praktisch al het land, gebouwen, geld heeft en de bevolking nauwelijks hun directe levens behoeften kunnen betalen wil de elite volledige controle over de mensen want zij zien ook wel in dat deze situatie niet veel langer is vol te houden. En via tal van organisaties slagen zij daar prima in … Het is in en in triest dat de elite iedere empathie ontbreekt maar het is mogelijk nog triester dat de gewone burgers erg onverschillig zijn en dit laten gebeuren zittend voor de TV.
    Anders dan mensen denken zijn overheden niet actief voor de mensen maar politici zijn slechts uit op hun eigen belang. Kijk maar hoe de NL overheid alle bevoegdheden zonder enige discussie naar de EU overdraagt …..
    Het grote probleem van de elite op dit moment is dat er zoveel mensen langzaam wakker worden en realiseren wat er aan de hand is. De superrijken vrezen voor hun leven massaal opgepakt te worden en berecht en doen alles om de burgers schade toe te brengen … en om maximaal verwarring en verdeling te ontketenen.

Heb jij er iets over te zeggen?