in ,

EU-Klimaatplan Timmermans uitgelekt: kilometerheffing in EU, veel minder wegvervoer

Een kilometerheffing in heel , dat is een van de in het oog springende voorstellen van de aankomende -eurocommissaris Frans Timmermans.

Ook diens overige plannen, gebundeld in de Green Deal (in bezit van de NOS), lekten vandaag uit.

Ook wil Timmermans maar liefst driekwart van het vervoer over de weg verplaatsen naar het spoor en het water. Volgens betrokkenen is het nog lang niet de officiële versie, maar zijn het meer aantekeningen over de denkrichting.

Uitstoot-rechten

In de stukken staat verder dat de uitstootrechten van de luchtvaart drastisch worden ingeperkt. En ook het wegvervoer zal in de toekomst emissierechten moeten kopen.

Vervoer over de weg mag, maar alleen als het bedrijf beschikt over die uitstootrechten.

De eisen voor nieuwe auto’s en vrachtwagens worden eveneens aangescherpt.

Lees verder bij de bron: NOS


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

Rapporteren

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Dictatuur pur sang.

Elisabeth Langerhorst
1 jaar geleden

Gast hoed zo

Rothschilds
1 jaar geleden

Een niet bestaand bestaand probleem als een volledig onschuldig CO2 wordt gebruikt door de globalisten=NWO=Rothschild=cabal gebruikt om absolute controle uit te oefenen over de burgers.
En voor wie nog steeds denkt dat CO2 zorgt voor opwarming van de aarde nog één keer: er zit extreem weinig CO2 in lucht. Namelijk maar 400 ppm ofwel 0,04 %. Ook al zou dat getal een factor 3 groter worden dan nog is het onmogelijk dat CO2 zorgt voor een broeikas effect. Maar daarboven op komt nog dat de bomen en planten CO2 nodig hebben voor hun groei. Geen CO2 dan ook geen bomen en geen planten.
Het hele CO2 verhaal is een verzonnen verhaal door kwade krachten achter de schermen. Er zijn inmiddels duizenden wetenschappers die waarschuwen voor dit krankzinnige verhaal dat door de media (in handen van de elite) wordt rondgebazuind.

Dat Timmermans door Nederland naar voren is geschoven geeft aan dat Nederland gidsland is in de NWO.
Nederland is het land dat sterke banden onderhoudt met de Rothschilds sinds Willem III de Rothschilds het privilege verschafte van centrale bank. Het zal de Oranjes en rijke families in Nederland geen windeieren hebben gelegd.
Inmiddels heeft vrijwel de gehele wereld een Rothschild centrale bank. De Rothschilds hebben zoveel macht dat zij het grootste probleem zijn op dit moment !!!!! Zij zijn het die achter de EU zitten en achter de NWO.b En dat is niet omdat zij de belangen van de burgers behartigen maar dat zij absolute macht willen hebben in de wereld die nooit meer kan worden afgepakt.
Wordt wakker en protesteer.

Henk Reinders.
1 jaar geleden

De EU, Bemoeit zich met de totale Europese Democratie.!!?? Terwijl er in heel Europa, verschillende regelgeving geldig is.!!?? Ik kan u verzekeren dat, Als we de Heer Timmermans laten gaan, de gehele democratie in Europa, in elkaar gaat vallen.!!?? Dit zal gelijk het einde van Europa gaan inluiden.!!!!!!!!!

M. Gerritsen
1 jaar geleden

Opheffen dat Europeesch Parlement. Onze eigen wetten aanhouden, we worden rijk van de miljarden die we dan niet hoeven af te dragen een de miljarden verkwistende EU, dat loopt daar de spuigaten uit.

‘Kamer onderzoekt vervolging staatssecretaris Snel om toeslagenaffaire’

Jihadverdachte kon rustig aanschuiven bij de burgemeester in Hilversum