in , , ,

EU werkt aan eigen ‘Europese’ opvolger van het beruchte pro-migratie Marrakeshpact

Ruim een jaar geleden sloten Europese en Afrikaanse landen samen het zogeheten Marrakeshpact: werd zo ongeveert tot mensenrecht gebombardeerd, en Europa zei toe om te zullen helpen bij het faciliteren van Afrikaanse migratiestromen richting het noordelijke continent.

Amper een jaar later vindt de EU dat nog niet genoeg, en werkt nu aan een eigen, Europese, opvolger.

Jean-Claude is amper uitgezwaaid en zijn opvolgster Usrula on der Leyen onthaald, of de EU gaat alweer volle kracht vooruit richting een federale opengrenzenstaat.

Op de eerste werkdrag van de nieuwe maakt het personeel van Von der Leyen bekend te werken aan het realiseren van een nieuwe ambitie: op de proppen komen met een Europese tegenhanger van het vorig jaar gesloten beruchte Marrakeshverdrag, waarin Europese landen beloofden om Afrika te helpen met het opvangen van zoveel mogelijk migranten en hen zoveel mogelijk steun te bieden.

Enkele lidstaten, zoals Oostenrijk, tekenden niet.

Maar of zij nu opnieuw die kans krijgen, is ongewis. Want de kersverse Europese Commissie is er op gebrand om de wetgeving zo diep mogelijk het Europese nest van regels in te trekken, en komt nu zelfs met een eigen pact. Natasha Bertaud, één van de hoogste hulpjes van de nieuwe EU-cheffin Von der Leyen, kondigde gisteren grootse plannen aan:

nieuw marrakesh

Lees verder bij de bron: De Dagelijkse Standaard


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU=EUSSR=NWO=1984=communisme=armoe
1 jaar geleden

OK, revolutie dan maar !!! Er zit niets anders op. Deze EU is niets minder dan een communistische dictatuur zoals die destijds over de USSR werd uitgerold door de banken. Het is niet voor niets dat Rusland de wereld op alle manieren waarschuwt voor de Khazarische maffia (lees Rothschilds CS), die precies dezelfde rotstreek probeert uit te halen met de EU. Heeft dan niemand iets geleerd?

Het heet links en lijkt zo verschrikkelijk milieubewust en menselijk, maar daar heeft het niets mee te maken want het is het middel bij uitstek om de EU naar een enorm failliet te leiden.
De ECB print geld alsof er geen morgen is en dat leidt zonder twijfel tot een instorting van het financiële systeem. De burgers draaien weer voor de schade op (want nee, de banken hebben niets en hadden niets) anders dan een grote mond, maar hebben in feite de macht gegrepen en de politici zijn corrupt/stom/gechanteerd. Dat is toch niet zo moeilijk te begrijpen.

Gevolg is dat de burgers allemaal huurders zijn van een elite die alle macht en geld naar zich toe getrokken heeft. Straks is iedereen straat arm, rijdt op een fiets en overal staan windmolens die veel te weinig dure energie maken en de macht en al het geld zit bij de elite (banken en multinationals) terwijl de burgers helemaal niets bezitten. Alle woningen zijn van de bank, de energie voorzieningen zitten bij de corporaties. Ziet U nog steeds niet wat er aan de hand is?
En met een Europees leger duurt het decennia voor de klok weer is teruggedraaid.

Mensen, de EU is levensgevaarlijk en iedere dag langer gewacht is het moeilijker de vijand buiten te houden.
Deze EU wordt de garantie voor minimaal 30 jaar ellende als we niet nu massaal wakker worden.

Wilma De Jong-Schobbe
1 jaar geleden

Revolutie en NEXIT en wel z.s.m. We worden door crimineel den Haag en de criminele EU tot slaven en slachtoffers van de binnenkomende moordende hordes gebombardeerd. Willen we overleven, dan zijn zware maatregelen nodig.

Kees Kee
1 jaar geleden

De eu is helemaal ruk dankzij rutte en zijn leugenprofeten hoop dat Marc zijn kop het eerst rolt door een is strijder van i s zijn grote vriend die hij hier heeft binnengehaald ik hen gezegd

Bank UniCredit ontslaat 8.000 mensen en geeft aandeelhouders 2 miljard euro cadeau

De Hoge Raad: veroordeling voor groepsbelediging moslims is terecht