in , , ,

EU-commissie roept op tot sterkere legale migratie: “harten en thuis openen”

kalhh / Pixabay

De aangewezen functionaris van de afdeling migratie in de nieuwe EU-commissie heeft de noodzaak van legale immigratie naar Europa benadrukt.

In de controverse rond de aanwijzing van de migratieafdeling in de nieuwe EU-commissie, heeft de aangewezen gevestigde exploitant de noodzaak van legale immigratie naar Europa benadrukt.

“Europeaan zijn betekent openstaan ​​voor de wereld” en “harten en huizen openen voor de minder bedeelden”, zei de Griekse Margaritis Schinas in antwoord op het van vrijdag. “Demografische en arbeidsmarktbehoeften pleiten ook voor meer legale migratie”.

In het heeft het besluit van de toekomstige Commissievoorzitter Ursula om de uitdaging aan te gaan om het migratiegebied, dat door Schinas als vice-president werd geleid, onder de titel “Bescherming van onze Europese levensstijl” te plaatsen. De naam bracht de CDU-politicus de aanklacht dat zij extreem-rechts is. Sociaal-democraten, liberalen, groenen en linksen in het roepen op tot naamsverandering.

Schinas weerlegde dat de EU “gegrondvest was op het respect voor de menselijke waardigheid”. De cultuur en diversiteit van Europa worden ‘bewonderd in de wereld’, schreef de aangewezen vice-Commissie. “We moeten dit vieren, maar we moeten het ook beschermen.”

De voormalige woordvoerder van de vertrekkende EU-voorzitter Jean-Claude Juncker wees er ook op dat zijn portefeuille niet alleen betrekking heeft op veiligheid en migratie. Hij is ook verantwoordelijk voor onderwijs, cultuur, gezondheid en gendergelijkheid.

De ontwikkeling van legale immigratieroutes naar Europa is “een hoofdprioriteit” van de Leyens-commissie, ging Schinas verder. Hiervoor moet echter “de aarzeling in sommige lidstaten worden overwonnen”.

Bovendien moet dit beleid gepaard gaan met een nieuwe start in de integratie van migranten en vluchtelingen. “Onderwijs en opleiding, kwalificatie en competentieontwikkeling” moeten centraal staan.

Zoals alle leden van de nieuwe Leyens-commissie zal volgende week Schina onderwerp van een hoorzitting in het moeten zijn. Het staat gepland voor donderdag. Voordat de Commissie haar werkzaamheden zoals gepland op 1 november kan beginnen, moet het Europees Parlement het nog als geheel goedkeuren.

Lees verder bij de bron: INDIGNATIE


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Rapporteren

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
EU is een grote leugen
2 jaren geleden

Sinds wanneer is de EU begaan met het lot van mensen? Dat is nog nooit uit iets gebleken.
De ECB kan gratis printen …. maar een en ander moet met dure inspanning van mensen worden terugbetaald.
Sinterklaas bestaat niet ….

De VS heeft landen in het Midden Oosten terug gebracht naar het stenen tijdperk.
Deze man moet maar snel contact opnemen met Bush R en Jr, Cheney, Clinton en Obama en daar daar een claim neerleggen.

Wat een hufter.

Roland Jaap Straaten. van der
2 jaren geleden

Ooit was er voor God een reden om de hoogmoedige mensheid van toen te straffen vanwege hun eigendunk dat ze met het bouwen van de toren van Babel de hemel zouden kunnen bereiken Hij liet hen en op diverse plaatsen in de wereld en met eigen talen gescheiden van elkaar verder leven. En nu; Nu zullen onder druk van oa. de hoogmoedige Europesche regering volkeren weer bij elkaar gebracht moeten worden. Ik lees; Huizen en harten openen voor hen die…nou vul zelf maar in. Medemenselijkheid is iets wat we voor elkaar moeten overhebben. Maar met de zichtbare negatieve gevolgen van dien mensen toelaten door Europa heen om zich, op de wijze zoals we heden zien, te mengen onder de volkeren, en zoveel onmin en boosheid en onrecht te veroorzaken, is tegen God’s Wil in. Ik laat u nog de weerlegging ( het goedpraten van ) van Schinas lezen. Dan ziet u dat recht gesproken wordt wat krom is. ( Schinas weerlegde dat de EU “gegrondvest was op het respect voor de menselijke waardigheid”. De cultuur en diversiteit van Europa worden ‘bewonderd in de wereld’, schreef de aangewezen vice-Commissie. “We moeten dit vieren, maar we moeten het ook beschermen.”) Vieren en beschermen ?! Nou, We zien dat dat een drogreden is omdat vieren en beschermen niet meer aan de orde is. En van bewondering is al lang geen sprake meer en dat begon al bij de eerste opzet ven een verenigd Europa met de oprichting van de BeNeLux. Mag ik even spreken over boter op het hoofd ?!!

NL = EU = VN = NWO = Rothschilds = NEVER
1 jaar geleden

Als de EU nu werkelijk meende iets om mensen te geven dan hadden zij al lang de banken en multinationals aangepakt en hadden zij maximaal gezorgd voor de burgers. Sterker: de EU is een niet democratisch orgaan en protesten tegen de EU worden zo snel mogelijk in de kiem gesmoord.
Nee, de EU is er alleen voor het grote geld. En de EU is ook door het grote geld opgezet.
De afgelopen 50 jaar zijn de superrijken enorm veel rijker geworden en zij hebben hun vermogen belegd in de privatisering van zaken die vroeger door de overheid werden gedaan. Uit menslievendheid uiteraard …. en het zou allemaal goedkoper worden. Ook al zo’n leugen.
Energiekosten en medische kosten zijn sindsdien alleen maar schandalig gestegen. Het klopt van geen kanten.

Om dan nu aan te komen dat immigranten om humanitaire reden welkom zijn is een falikante leugen.
Merkel beloofde hoogopgeleide mensen als artsen, ingenieurs en wetenschappers … Wel de eerste moet nog komen. Wie hier kwamen waren mensen die op geen enkele inpasbaar zijn in de westerse maatschappij.
Verkrachtingen en criminele daden zijn aan de orde van de dag. De helft van alle gevangenen in NL zijn Marokkaan.
Een ding is voor 100 % zeker en dat is dat de kosten volledig door de burgers moeten worden gedragen.
De bijdrage van banken en bedrijven is nulkommanul ….

Weg met deze criminele en leugenachtige EU en de nog meer criminele UN.

5G dekking in 54 steden in Zwitserland: bewoners zijn alleen massaal ziek

Jongens hebben geen baarmoeder, krijgen toch HPV-vaccin tegen baarmoederhalskanker?!