in ,

Europa komt in opstand tegen ECB, bank inmiddels afgegrendeld

De volkswoede over het opkopen van waardeloze leningen en staatsobligaties door de Europese Centrale Bank lijkt te gaan uitmonden in een belegering het bankgebouw in Frankfurt. Het hoofdkantoor is inmiddels hermetisch met prikkeldraad afgegrendeld. Uitgerekend in Duitsland, het land dat de Tweede Wereld Oorlog ontketende, staat het hoofdkantoor de organisatie die op exact dezelfde wijze de economische problemen tracht te beteugelen als Hitler dat deed in de vorige eeuw.

Adolf Hitler ging geld bijdrukken om de economie op valse wijze te stimuleren, op korte termijn kwam er veel ongedekt geld in omloop waardoor de beurzen stegen en er veel (overheids)banen werden gecreëerd. Snelwegen werden aangelegd, het leger werd opgepompt tot een meedogenloze oorlogsmachine waarop de natie trots was en alle omringende landen werden in sneltreintempo ingelijfd.

Momenteel gebeurt in Europa exact hetzelfde. Ongedekt geld wordt het Vierde Rijk ingepompt, de beurzen breken alle records, we krijgen onze regeringen te horen dat het steeds beter gaat met de economie.

Lees verder via Europa komt in opstand tegen ECB, bank inmiddels afgegrendeld.

 

Photo by orkomedix


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


Report

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
via wel.nl

Verdwenen Putin: was het een facelift? Of is hij vervangen?

Bizar toch: Weer miljoenen afvalboete voor Brabantse gemeenten die te goed scheiden