in

Europarlement is al jaar met betaald verlof

16374126025 51408b0624 eu

Op EU is -EP-er Paul Tang al braafjes collaborerend aan het voorsorteren voor het lappen van nog eens een naheffing van 200 miljoen, want “zo hoort het nou eenmaal.” Ondertussen willen kleine jongetjes tegenwoordig geen straaljagerpiloot, brandweerman, of baas van de wereld worden.

Europarlementariër, dat is hoe het moderne kroost wil rollen. En terecht, want zo blijkt: je doet helegaar niets, voor heel veel geld. Het klinkt als een soort Giro555 campagne, die kop “Schreeuwend gebrek aan werk voor Europarlement,” alleen komen deze slachtoffers helegaar niets te kort.

EP-ers zijn zo volstrekt onderprikkeld dat zij tegenwoordig hun uren slijten met het tevergeefs boe roepen naar dictators als Al-Sisi, en democratisch gekozen politici met onwelgevallige EU-opvattingen, zoals Viktor Orbán. En als dat saai wordt gaan ze uit pure ellende maar gewoon eigen resoluties verzinnen en daarover keuvelen. Staat er echt.

Lees verder via: GeenStijl

 

Photo by DonkeyHotey cc

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
2528783826 1e611a8a8a shell oil

Druppel op gloeiende plaat: Shell betaalt ‘fors’ voor opruimen vervuilde Nigerdelta

mazelengrafiek VS vaccinatie invloed

Vaccinatie-wereld in paniek, 86% Van kinderen met mazelen, was gevaccineerd