in ,

Europees Parlement heeft resolutie aangenomen en wil herstelfonds van maar liefst 2000 miljard euro

PublicDomainPictures / Pixabay

Het heeft in meerderheid (505 stemmen voor, 119 tegen, 69 onthoudingen) een resolutie aangenomen over een economisch herstelplan voor de van 2000 miljard in verband met de .

Het fonds moet bovenop de EU-meerjarenbegroting van 2021 tot en met 2027 komen en worden gefinancierd met de uitgifte van langlopende obligaties, stelt de resolutie.

De presenteert op 27 mei haar voorstellen voor het nieuwe zogeheten meerjarig financieel kader (MFK), met daaraan gekoppeld een herstelfonds. Het parlement waarschuwt dat het opzetten van het herstelfonds niet mag leiden tot een lager MFK en dringt juist aan op verhoging.

Het huidige MFK van 2014 tot eind dit jaar bedraagt bijna 100 miljard euro.

Zwaar door de coronacrisis getroffen lidstaten moeten volgens het parlement bij het herstel worden geholpen met leningen maar vooral ook met subsidies en rechtstreekse betalingen voor investeringen.

Het moet ….

Lees verder bij de bron: Europa Nu


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Help mee JDreport.com online te houden

Check de JDreport app in de Google PlayStore

Rapporteren

2 Comments

Laat een reactie achter
  1. Dat is interessant: een niet gekozen EU opgezet door voormalige N**I criminelen die samenwerkt met een particuliere Rothschild ECB bank die gratis geld print en voor die administratieve handeling rente krijgt betaald (de bank heeft dus geen geld en dreigt met onteigening op het moment dat landen in gebreke blijven bij terugbetalingen – je moet maar lef hebben !!!). En dat terwijl de Rothschilds direct of indirect achter de aanslag met het virus zitten (want er was een oefening in october 2019 …..).

Iedereen vindt er iets van, jij ook?

De beproefde paniekgrafiek : de Hockeystick! Aflevering covid-19 epidemie

Mind’s eye: Ongelooflijk nieuw hersenimplantaat laat blinden letters en vormen ‘zien’