in ,

Ex-Pfizer Exec eist EU-stopzetting COVID-19-vaccinstudies vanwege ‘onbepaalde duur onvruchtbaarheid’

Voormalig vicepresident en wetenschappelijk directeur van Pfizer Dr. Michael Yeadon en de Duitse longspecialist en parlementariër Dr. Wolfgang Wodarg hebben een dringende aanvraag ingediend bij het Europees Geneesmiddelenbureau waarin wordt opgeroepen tot onmiddellijke schorsing van alle SARS-CoV-2-vaccinonderzoeken – met name de BioNtech / Pfizer-studie over BNT162b (EudraCT-nummer 2020-002641-42 ).

Yeadon en Wodarg zeggen dat de studies moeten worden stopgezet totdat er een ontwerpstudie beschikbaar is die een groot aantal ernstige veiligheidsproblemen aanpakt die worden geuit door een groeiend aantal gerenommeerde wetenschappers die sceptisch zijn over hoe snel de worden ontwikkeld, aldus Duitsland 2020 News .

Enerzijds eisen indieners dat, vanwege het bekende gebrek aan nauwkeurigheid van de PCR-test in een serieuze studie, een zogenaamde Sanger-sequencing moet worden gebruikt.

Dit is de enige manier om betrouwbare uitspraken te doen over de effectiviteit van een tegen Covid-19. Op basis van de vele verschillende PCR-tests van sterk wisselende kwaliteit kan noch het risico op ziekte, noch een mogelijk vaccinvoordeel met de nodige zekerheid worden bepaald, daarom is het testen van het vaccin op mensen op zich onethisch . – 2020 Nieuws

Het paar wijst ook op bezorgdheid die is geuit in eerdere onderzoeken met andere coronavirussen – waaronder (via 2020 News):

Lees verder bij de bron: Pensioenactivist


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stem
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Sgadow1100
4 maanden geleden

Waarom dacht je dat het vaccin eerst wordt uitgeprobeerd op de niets opbrengende en alleen maar geld kostende ouderen en zwakken. Allemaal de pijp uit zodat de roverheid geen AOW, pensioen en zorgkosten meer hoeft te betalen. Pluis daarbij komt er een vermogen aan erfbelasting binnen. KASSA. En als blijkt dat het vaccin toch niet werkt ben je toch mooi van die kostenpost af………

Het gaat maar door: Brabants ziekenhuis merkte jarenlang datalekken niet op

Britse regering: Covid-19 vaccin mag niet worden gegeven aan kinderen en zwangere vrouwen