in

FvD-leider Baudet baalt van complot-imago

Forum voor -leider Thierry Baudet ontkent dat hij zich inlaat met complotdenkers en spreekt van ongelukkige momenten die niet zijn standpunt weerspiegelen.

Hij zegt dat hij niet verantwoordelijk is voor de standpunten van mensen met wie hij in gesprek is.

“Ik praat met iedereen, dat heb ik altijd gedaan.”

Op camerabeelden is te zien dat Baudet zich regelmatig niet aan de coronaregels houdt, maar hij zegt nu dat hij zich wél aan de regels houdt en dat iedereen dat zou moeten doen.

“Als regels gelden, dan houd ik mij daaraan. Dat geldt ook voor de maximumsnelheid op de snelweg bijvoorbeeld.”

In de peilingen zakt de partij steeds verder weg.

FvD heeft twee zetels in de Tweede Kamer, maar stond begin dit jaar op vijftien zetels in de peilingen. Daar zijn er nu nog zes van over, blijkt uit de laatste peilingwijzer, een samenvatting van de peilingen van Ipsos, I&O Research en Kantar.

Kiezers die afhaken bij FvD, vinden hun heil vooral bij de van Geert Wilders.

Lees verder bij de bron: Nieuwsuur


JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen.
De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.

Ook jouw steun heb ik nodig ...

Maandelijkse kosten

0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
MachiaVelli
3 maanden geleden

11 september 2001 kwam. Ook uit dat het 8x zionisten waren

MachiaVelli
3 maanden geleden

gevestigde zien in hem een gevaarlijke concureNt

Doorzie de leugens van Rutte en stem FVD
3 maanden geleden

Mensen zien blijkbaar niet hoe de media in handen zijn van de Nieuwe Wereld Orde en alles doen om de FVD in een kwaad daglicht te stellen en het echte nieuws weg te houden van de burgers. Mensen zijn kennelijk te stom om te beseffen dat door niet op FVD te stemmen automatisch CDA en VVD steunen.

Als mensen niet zien dat deze regering een heel vreemd en gevaarlijk fascistische spel spelen dan zijn zij ziende blind …. In 10 jaar is Nederland economisch en cultureel achteruit gevlogen met ongelooflijk wanbeleid. Met klimaatplannen die nergens op slaan (want er is geen CO2 probleem en ook geen stikstof probleem), met massa immigratie van mensen van mensen die wij niet kunnen plaatsen en die hun eogen cultuur willen handhaven maar die wel huizen en inkomen moeten krijgen, met windmolens die energie/economisch een ramp zijn, met uitfaseren van aardgas wat wel mogelijk is maar dan moet de elite Free Energy van Tesla vrijgeven (wat zij nu al 50 jaar niet doen).
En met een corona bio wapen waarmee de elite de wereld naar een failliet wil brengen om uiteindelijk een wereldregering op te zetten.

Rutte is een landverrader en doet alles om het land op alle manieren kapot te maken en over te leveren aan de EU en vervolgens aan de fascistische wereldregering van de satanische elite.
En met burgers die dat niet zien gaat het die kant uit !!!!

Zien burgers nu werkelijk niet dat gedwongen vaccinatie niet anders is dan het reduceren van de wereldbevolking zoals dat in UN Agenda 21 staat beschreven (overigens door Sigrid Kaag namens NL ondertekend)? Zien ze dan niet dat nog maar corona maatregelen nergens op slaan anders dan op alle manieren de burgers te gijzelen naar een slavenbestaan.

Mensen geloven niet in een wereldwijde samenzwering, maar hoe kan het dat landen massaal aan het vaacineren zijn met een middel dat nooit bewezen is veilig te zijn en waarvan de fabrikanten zeggen dat het experimenteel is. Een middel dat het DNA wijzigt of wel de bouwstenen waaruit het lichaam is opgebouwd. Als je toelaat dat daar aan gesleuteld wordt dan ben je toch achterlijk?

Wordt wakker en stem FVD …

MachiaVelli
3 maanden geleden

media is het verlengstuk van de huidige politici en rechters zijn de trekpoppen van. De politiek

Geldontwaarding in volle gang: Geldkraan ECB nóg verder open als pandemie blijft voortrazen

Experts “verbijsterd” over het verdwijnen van de griep