in ,

Furieus op de mainstream media, twee voorbeelden …

The Finders FBI declass Header scr 3

Twee voorbeelden waarbij de waarheid door de mainstream media verdraaid en verborgen gehouden is. Door de recente onthullingen over de Epstein-zaak en FBI-documenten over de Finders, kan het echter niet langer ontkend worden. Dit vraagt ook om een grondige herziening van andere zaken die lang onder de pet gehouden zijn.

Liz Crokin is woedend op de mainstream media vanwege de enorme doofpot met betrekking tot grootschalig en georganiseerd kindermisbruik. In onderstaande video begint ze over de vrijgegeven FBI-documenten over The Finders, een groep die betrokken was bij de kidnapping, het verhandelen, verkrachten, martelen en vermoorden van kinderen. Deze groep is gefinancierd door de CIA.

TheFinders exploitation 3

Uit de FBI-documenten blijkt dat The Finders op verschillende plekken in de Verenigde Staten actief was.

De vele vrijgegeven documenten bevatten ook details over de ondergrondse tunnels onder de McMartin peuteropvang en kleuterschool in Manhattan Beach Californië. Deze zaak gaat terug tot de jaren tachtig. De kinderen spraken destijds al over ondergrondse tunnels die naar een kerk leidden, waar de kinderen slachtoffer waren van seksueel en satanisch ritueel misbruik. De daders kwamen uit elite kringen, inclusief beroemdheden en politici.

In kinderhandel worden wereldwijd vaker tunnels gebruikt

In meerdere misbruikzaken over de wereld is er sprake van ondergrondse tunnels en ruimtes waar kinderen misbruikt worden. Deze zijn ook gebruikt om kinderen ongezien van de ene naar de andere locatie te kunnen verplaatsen. Op die manier kon het misbruik voor het grote publiek verborgen blijven.

Ondanks de vele getuigenissen en medische rapporten waaruit bleek dat de kinderen van de McMartin kleuterschool duidelijke (fysieke) tekenen van misbruik vertoonden, zijn de verdachten destijds vrijgesproken. De onderzoekers beweerden dat ze geen bewijs hadden gevonden voor het bestaan van de tunnels.

Plattegrond van McMartin kleuterschool, met bijbehorende gedetailleerde beschrijving van tunnels zat in het dossier van de FBI.

Gedetailleerde beschrijving van tunnels onder de klaslokalen.

FBI, CIA en mainstream media medeplichtig aan doofpot

Ted Gunderson, een gepensioneerde FBI-agent, deed destijds onderzoek in deze zaak. Hij bevestigde het bestaan van de tunnels. De mainstream media heeft tot op de dag van vandaag altijd volgehouden dat er geen bewijs was van de tunnels. Uit de onlangs vrijgegeven FBI-documenten blijkt echter, dat de FBI destijds allang op de hoogte was van de tunnels en waar ze naar toe hadden geleid. Deze documenten zijn desondanks de doofpot in gegaan, waardoor de daders zijn vrijgesproken en het elite pedonetwerk vrijuit ging.

In de aanloop naar het strafproces zijn de tunnels volgestort en afgedekt. De getuigenissen van de kinderen zijn verworpen. Men verwierp ook hetgeen Ted Gunderson getuigde. Ondanks dat de FBI wist van het bestaan van dit elite satanische pedonetwerk. Het strafrechtelijk onderzoek en strafproces heeft bij elkaar 7 jaar geduurd. Doordat de daders zijn vrijgesproken, zijn de kinderen dubbel getraumatiseerd.

Het schandaal en strafproces waren destijds voorpaginanieuws in de mainstream media. Nu jaren later uit de FBI-documenten blijkt dat het misbruik uiteindelijk toch heeft plaatsgevonden, heeft niet één mediakanaal er melding van gemaakt. Liz Crokin is furieus op de mainstream media vanwege hun laksheid, om de eerdere leugens niet te rectificeren en omdat ze daarmee hun medeplichtigheid laten blijken.

Ook in Nederlandse misbruikzaken was sprake van tunnels, kelders en een enorme doofpot

Het verhaal van de McMartin kleuterschool doet sterk denken aan de misbruikschandalen op basisschool De Dreef in Emmer-Compascuum, de St. Lambertusschool in Oirsbeek en de clownsaffaire in Oude Pekela. In deze zaken zijn destijds honderden kinderen misbruikt. Het misbruik op de lagere scholen vond onder andere plaats in kelders onder de school. Ook daar was sprake van ondergrondse tunnels. Ondanks de duidelijke tekenen van misbruik, overeenstemmende getuigenverklaringen en gevonden foto’s in de kinderpornocollectie van Zandvoort, zijn de verdachten in al deze zaken destijds ofwel niet vervolgd, of niet veroordeeld. De media schaarde zich toen achter justitie en claimde dat het misbruik nooit had plaatsgevonden, slechts een complottheorie was en een kwestie van massahysterie.

Gaan wij in de nabije toekomst ook in vrijgegeven rechercherapporten zien, dat men wel degelijk op de hoogte was van de kelders en het misbruik?

ABC News zendt misbruik Epstein niet uit na dreiging koninklijk huis

De tweede zaak waarover Liz Crokin woedend is, betreft de Epsteinzaak. De nieuwszender ABC News was al drie jaar geleden op de hoogte van het misbruik door Jeffrey Epstein, (Bill) Clinton en prins Andrew, maar mocht dit nieuws niet naar buiten brengen. Dit vertelde nieuwslezeres Amy Robach, toen ze zich niet realiseerde dat de microfoon open stond en haar bekentenis werd opgenomen. Project Veritas heeft de beelden recentelijk naar buiten gebracht. Amy Robach vertelde dat ABC News vanuit het Britse koninklijk paleis op talloze manieren werd bedreigd, waardoor de ABC-directie afzag van de uitzending.

Wat Liz Crokin extra woedend maakt is het feit dat Amy Robach in deze zaak ook persoonlijk een dubieuze rol heeft gespeeld. Uit de wijze waarop ze het verhaal vertelde, gaf ze blijk dat ze geen enkel moment aan de toekomstige slachtoffers had gedacht. Die slachtoffers waren er misschien niet geweest als de zender het item wel had uitgezonden, of zij uit de school was geklapt. Ze baalde slechts van het feit dat zij niet de primeur had gekregen, terwijl ze drie jaar geleden wel alle getuigen en bewijzen hadden verzameld.

Nu dit via de verborgen camera van Project Veritas toch naar buiten is gelekt, verdraait Amy Robach bovendien het verhaal om de beslissing van ABC News goed te praten. Men zou onvoldoende bewijs hebben gehad. Het vermelden van Clinton en prins Andrew verwees slechts naar de getuigenis van Virginia Roberts en niet naar het gevonden bewijs, beweert Robach. Met alles dat er inmiddels over de zaak Epstein en betrokkenheid van Clinton en prins Andrew naar buiten is gekomen, is deze verklaring volstrekt ongeloofwaardig.

Dat de onthullingen over het handelen ABC News nog een staartje kunnen krijgen blijkt uit de brief van het Huis van Afgevaardigden die aan de nieuwszender is gestuurd om opheldering over de verduistering van het nieuwsitem te verkrijgen. Wanneer ABC News destijds geen stappen heeft genomen om met de informatie over Epstein naar de autoriteiten te gaan, zou dit wel eens hele vervelende consequenties voor de ABC kopstukken kunnen hebben.

congress_letter_epstein

congress_letter_epstein_2

 

https://youtube.com/watch?v=W060ylNGr0Q

Mainstream media en Hollywood houden angstvallig hun mond

De twee hierboven vermelde zaken tonen de deplorabele staat van de media en hun medeplichtigheid in het afdekken van het systematische kindermisbruik. Binnen Hollywood is het niet veel anders. John Paul Rice, filmproducent van de film ‘A Child’s Voice’ spreekt erover in onderstaand interview met SGT-Report.

We leven volgens John Paul Rice onder een kindermisbruiksysteem, dat al honderden jaren in werking is, waardoor pedocriminelen en satanisten de dienst uitmaken. Dat betekent niet dat iedereen in Wall Street, Hollywood er aan deelneemt. Het is een verborgen ‘club’. Maar veel mensen weten er wél van en houden desondanks hun mond.

Veel Hollywoodsterren klappen niet uit de school over wat er met kinderen gebeurt, vanwege de angstcultuur van een industrie die volledig is gebaseerd op reputatie. Met zijn film wil hij het taboe over het onderwerp doorbreken. Hij denkt dat er in de nabije toekomst nog grotere onthullingen zullen komen dan hetgeen in de Epstein-zaak naar buiten is gekomen.

John Paul Rice: “Ik denk dat de mensen aan de top heel duidelijk weten dat ze nog weinig tijd hebben. We zijn een paar momenten verwijderd van een gigantische publieke onthulling. Een gigantisch publieke gebeurtenis die alles verbindt en een schokgolf door de wereld stuurt.”

Dat de mainstream media zijn grip op de gewenste verhaallijn steeds meer verliest, blijkt ook uit de slogan: “Epstein didn’t kill himself.” Deze slogan zien we op steeds meer plekken verschijnen en wordt zelfs op bierblikjes gedrukt, zoals ook in onderstaand interview aan bod komt.

https://youtube.com/watch?v=GRdXzURYpxc

Ella Ster* | bron: ellaster.nl

Lees verder bij de bron: Ellaster

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
pope francis bans pork 678x381 678x336

Paus Franciscus die in 2014 een islamitisch gebed en koranrecital hield in het Vaticaan heeft varkensvlees verboden

EU nederland 1544542512

Hypocriet EU hekelt politiegeweld in Iran, kijkt weg bij Frankrijk en Catalonië