in , ,

Gaaf! Startpage.com herstart met nieuwe look, sneller, zoeken buiten je bubbel en Anonymous View

startpage anoniem surfen en zoeken

Privacy-gerichte zoekmachine Startpage.com herstart met nieuwe look, snellere laadtijden en Anonymous View.

Startpage.com is een op privacy gericht alternatief voor zoals mensen die Google (hoewel de zoekresultaten worden geleverd door Google – minus alle advertenties en zonder tracking) willen mijden.

De zoekmachine is net opnieuw gelanceerd met een nieuwe look en nieuwe functies.De visuele veranderingen zullen duidelijk zijn voor iedereen die de site eerder heeft gebruikt, maar voor iedereen die zich zorgen maakt over hun online privacy, zijn nieuwe opties zoals Anonymous View van groter belang.

Deze nieuwe functie maakt het mogelijk om websites volledig privé te bezoeken, hoofdzakelijk met behulp van Startpage.com als een proxy. Belangrijk is dat dit extra niveau van privacy en bescherming niet ten koste gaat van de snelheid, wat betekent dat u zonder compromis anoniem op het web kunt surfen.

Ga naar de Startpage.com , en je zult meteen een nieuwe look opmerken. Duik in Instellingen en u zult merken dat er op dit moment niet minder dan vijf thema’s zijn waaruit u kunt kiezen, inclusief de bijna verplichte Dark-modus.

Zoeken buiten je bubbel

Maar de anonieme modus is verreweg het belangrijkste element van de herlancering van Startpage.com. Hoewel zoekresultaten worden geleverd door Google, biedt Startpage.com een ​​beschermende barrière tegen de opdringerigheid van de zoekgigant:

Als u op zoekresultaten klikt, betekent dit dat u de bescherming van Startpage.com moet verlaten. Dit kan ertoe leiden dat er een stortvloed aan cookies op uw apparaat wordt geïnstalleerd. Daarom hebben we de functie “Anonieme weergave” ontwikkeld. Met “Anonieme weergave” kunt u de zoekresultaten in volledige privacy bezoeken en blijven browsen: ze zullen nooit weten dat u er was. Je vindt de functie naast elk zoekresultaat.

Helemaal anoniem

Wanneer u een site op deze manier bezoekt, weet u dat Anonieme weergave actief is, doordat de pagina wordt geladen met een blauwe rand. U kunt eenvoudig teruggaan naar het bekijken van een pagina door op de koppeling “Originele website bezoeken” rechts onderaan te klikken.5346829113 22015fd16d google1

U hebt geen extra software meer nodig om te profiteren van de privacy mogelijkheden van Startpage.com en er is geen ingewikkeld instellingsproces – er is helemaal geen installatieproces nodig. Ga naar Startpage.com en begin met zoeken en surfen op het internet in volledige privacy. VPN’s kunnen de deur uit!

Leuk detail: Startpage is een Nederlands bedrijf die zoeken buiten de door Google gemaakte bubbel die om je heen hangt met het gebruik van diezelfde gigantische Google database. Hoe gaaf is dat!

Bron waar ik toevallig op stuitte.

doneer

JDreport.com publiceert verhalen uit een flink aantal andere "onafhankelijke" nieuwsbronnen, blogs en wat al niet meer. De meningen in dit artikel zijn van de bron en weerspiegelen niet JDreport.com.


0 0 stemmen
Artikelbeoordeling
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
9f334045ac ANP 54351955

WeekendNadenkLeesvoer: De Elite probeert via ons kinderfeest Sinterklaas, de Nederlanders tegen elkaar op te zetten

Je kon erop wachten: Amnesty International is boos op Rutte om ‘Pietgeweld’ en wat deed NOS nou!?